Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres már?
Figyelt kérdés
2 hónapja "kavarok" egy fiúval. Nem egy ajtóstul a házba rontó típus, kb a hatodik randin csókolt meg először és azóta ha élőben együtt vagyunk le sem szakadunk egymásról. Nem egy tipikus nyálas ismerkedésről volt szó. Az eleje óta hülyéskedtünk egymással és szívtuk egymás vérét, mégis megvolt az erős vonzalom. Ő írt nekem először, és az elején mindig ő keresett akár napi többször is. Amikor csak tudott hívott találkozni és a fiús programokat is úgy alakította hogy utána velem is tudjon lenni. Mostanában én is keresem őt először és én is hívom találkozni, de valamiért nem igazán merek kezdeményezni most sem mert félek hogy úgy gondolja ragadós vagyok. Pár napja észrevettem hogy nagyon ritkán keres vagy egyáltalán nem és nem is igazán hozza fel a találkozót. Ettől függetlenül néha írok neki én és akkor mintha semmi nem történt volna úgy beszélgetünk de nem értem hogy akkor miért nem keres és miért távolságtartó miért nem olyan mint az elején.2022. aug. 4. 15:26
1/5 anonim válasza:
Ennek van, vagy lehet egy frappáns megfogalmazása :
" kedves pályázónk, értesítjük,hogy az ön által betölteni kívánt állásra más, alkalmasabb jelöltet választottunk ".
Nyilvánvaló, mi van, mi lehet a háttérben...
2/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nem ér rá állandóan.
3/5 anonim válasza:
Nincs oda érted, csak egy nyuszi vagy abban a bizonyos kalapban...
4/5 anonim válasza:
Én nem írnék neki többet! Nagyon komolyan mondom. Adnék 3 napot, ha addig nem ír rád, akkor megírnám, hogy ki van rúgva. Ennyi! Majd letiltanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!