Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megis hogy jutott eszembe h a haverjaival igyunk?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel par honapja alalul vmi koztunk. Pentek estét egyutt toltjuk es megkerdeztem h akarok e vmi haverjanak a bulijaba menni. Mondom persze, miert is ne.. Erre kiderul hogy ez egy ilyen fius iszogatas lenne... Mondtam neki h en ide nem es mondta h persze, meg akkor o sem megy es inkabb kettesben leszunk... De nem ertem h ez h merult fel benne... Mmint gondolom nem akart lemondani de kozben azt se.. De nem ertem ezt h tarthatta jo otletnek :D 23L2022. aug. 4. 06:47
1/5 A kérdező kommentje:
*Megkerdezte
2022. aug. 4. 06:47
2/5 anonim 

válasza:

Kislány, ezt úgy hívják: gangbang.
3/5 anonim 

válasza:

Nem ertem miért pont a buli napjara ütemez randit
4/5 anonim 

válasza:

Nem a barátjához készült igazából. Na mindegy hülye vagy mint a faék.
5/5 A kérdező kommentje:
Elobb beszeltuk meg h talalkozunk
2022. aug. 4. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!