Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedünk egy lánnyal 2 hete de tegnap volt egy egyéjszakás kalandja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva mennénk randizni. Azt mondta megtörtént, de természetesen velem komolyabban gondolja és ezzel nem rosszat akart. Mit tegyek?2022. júl. 31. 21:14
11/18 anonim 

válasza:

kezeld helyén a dolgot tudja hol a helye,max 1-2 éjszaka
12/18 anonim 

válasza:

az ilyen aki simán szexel mással és azt mondja jelentéktelen én nem adnék esélyt, és főként mert egy nőről van szó !
13/18 anonim 

válasza:

Nőként mondom, felejtős. Semmi tisztelet, vagy kitartás nincs benne, az ösztönei irányitják. Igaz legalább őszinte, a többség nem vallotta volna be...
Lehet lepontozták 10-t, de igaza van, szexre még jó lehet, de többet ne akarj.
15/18 anonim 

válasza:

Mondjuk én azt sem értem, minek kellene ezután lefeküdnie vele, aztán kidobnia? Szerintetek akkor nem lenne ugyanolyan ösztönvezérelt féreg, mint a csaj? Szánalmas.
16/18 anonim 

válasza:

Hehe, a csajok ilyenek. Nagy dilemma...:DDDDD
17/18 anonim 

válasza:

Dugd meg, aztán dobd ki a 3,14csába.
18/18 anonim 

válasza:

Kuka, ilyen lotyót minden sarkon találni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!