Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedünk egy lánnyal 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedünk egy lánnyal 2 hete de tegnap volt egy egyéjszakás kalandja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva mennénk randizni. Azt mondta megtörtént, de természetesen velem komolyabban gondolja és ezzel nem rosszat akart. Mit tegyek?
2022. júl. 31. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Túl gondolod. Nem vagytok együtt csak ismerkedtek nincs közöd hozzá
Igenis van közöd hozzá elrontotta csaj ne találkozz vele
Nem volt szép tőle de attól próbáld meg vele
43 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Én túl idealista vagyok ahhoz, hogy beleférjen a love storynkba a párommal, hogy ő az ismerkedésünk alatt mással fetrengett. Elengedném, de nem vagyunk egyformák.
2022. júl. 31. 21:16
 2/18 anonim ***** válasza:
40%
Honnan tudod, hogy volt? Honnan tudod, hogy egyéjszakás, ha tegnap volt? Még egy éjszakát sem töltött az ürge nélkül, simán lehet még belőle több éjszaka is.
2022. júl. 31. 21:18
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Nő vagyok, de nemtől függetlenül tökéletesen egyetértek az #1-essel, ez nekem sem férne bele. Kuka.
2022. júl. 31. 21:22
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

Neked nincs magadtól moralitás érzéked? Mi járunk vele vagy mi a tök, hogy eldöntsük az életedet helyetted? Bár ahogy sejtem ez is egy kamukérdés szokásos módon, hogy a teljesen normális nőket ekézzétek a hozzád hasonló retard haverjaiddal.

Engem nem érdekelne, de nem is dilemmáznék ezen, nekem is volt egyéjszakásom és nem akartam folytatást, ilyen ez. Nem vagyok egy nyomi, éltem én is, a csajomtól se sajnálnám.

2022. júl. 31. 21:23
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Logikailag semmi kifogásolható nincs benne, mivel nem vagytok együtt, azzal van, akivel akar. Viszont, ha már két hete ismerkedtek és ténylegesen randizni készültök, akkor nem igazán kellene, hogy beleférjen még egy gyors numera, a komolynak szánt kapcsolat előtt. Benne nem hiszem, hogy megfogant valami rendesen irányodban, ezért nála ez egy "rendben van" kategóriás tett volt. Így vagy komolytalan lesz már alapból köztetek, ha valami kialakul, vagy akkor is ilyen lazán fogja majd kezelni a dolgokat, ha becsúszik neki egyszer-egyszer valami. Majd sűrűn bocsánatot fog kérni és elmagyarázza neked, hogy valójában téged szeret.

Az is lehet, hogy nagyon durván bizonytalan az érzelmi világa, túlitta magát és ez lett belőle. Ez még vállalható dolog, de meg kell vele beszélni, hogy képes-e az önkontrollra a jövőben, hogy egy másik ember bizalmát és érzéseit ne sértse meg majd?

6/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha neked belefér, hogy valaki ennyire nem tisztel és még a szükségleteinek sem tud parancsolni, akkor hajrá.
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Egy ostoba lotyó. Dobd a francba.
2022. júl. 31. 21:32
 8/18 anonim ***** válasza:
93%

"Azt mondta megtörtént, de természetesen velem komolyabban gondolja"

Ha komolyan gondolná bárkivel is akkor nem kavarna egyidejűleg másokkal. Veled sem gondolja komolyan ahogy azzal sem akivel lefeküdt. Én a helyedben lemondanám a randit, hogyha komoly kapcsolatot keresnék.

2022. júl. 31. 21:34
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Úgy fogsz tenni ahogy a szavazás zárul vagy mi? Komoly ember lehetsz, ha önálló gondolatod nincs.
2022. júl. 31. 21:34
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
Háttőőőmmm... szerintem azért ha dugható, akkor repülj rá. De a komolyság az kiveszett...
2022. júl. 31. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!