Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ismerkedéskor mekkora körülbelül az nettó fizetés ami alatt nem lehet szó hoszabb kapcsoltról a pasival?
6*
A pénz nem bdogít! Csak ha van 🤣
Én soha nem kérdeztem meg ismerkedés alatt, hogy mennyi a nettó keresete, szerintem az a pasi, akitől ezt megkérdezik, és hajlandó még a lánnyal találkozni, meg is érdemli, hogy egy golddiggert találjon.
A jelenlegi párom kevesebbet keresett megismerkedésünkkor, mint én, de nem igazán érdekelt, hisz van saját keresetem, és párkapcsolatot kerestem, nem egy pótapukát, aki felnőtt koromban is eltart. Azóta ez a helyzet változott, de továbbra se hagynám el, ha a nettó keresete hirtelen "átlagon alulivá" válna.
Fölösleges összeget írni, el tudja tartani magát vagy sem?
Ha van közös értékrend és szórakoztató a társasága,akkor nem különösebben számít, hogy mennyit keres egy kapcsolat kezdetén.
Az teljesen más, ha közös életet tervez két ember.
Otthonteremtéshez, családhoz ez kevés.
Ha van benne törekvés változtatni, tanulni, külföldre menni, bármi, ami előre visz, akkor van esély hosszabb távon gondolkodni.
Ha az minden terve a jövőben, hogy anyuéknál majd nyáron kifestjük a kisszobát meg lefóliázzuk az ifjúsági szobabútort, beszállunk a rezsibe és megvót a családtervezés, jöhet a gyerekágy az ablak alá,akkor felejtős.
Egy medián ksh átlagbért szerintem minden normális férfi meg tud keresni.:
,,Az átlagkeresetet jelentősen torzíthatja, ha viszonylag kevesen a többiekhez képest nagyon sokat keresnek, a medián közelebb van ahhoz, amit a legtöbb ember tapasztal a nettó keresetében. A bruttó medián kereset 2022 februárjában 376 300 forint volt, a Bank360.hu bérkalkulátora szerint, ennek a nettója 250 239 forint."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!