Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez lenne minden társkereső oldalon?
Figyelt kérdés
Tényleg csak mi nekünk férfiaknak lennének ennyire komoly ismerkedési szándékaink társkereső oldalon? Egyéjszakás kalandoroktól tekintsünk el és nézzük meg a nők ismerkedési szándékaikat és a férfiakéval hasonlítsuk össze. A trollok és az igazságfóbiások vagy igazságfétisesek kíméljenek meg a pocskondiázásuktól! Ez a felmérés egy régebbi kérdésből van de más kérdésnél is ugyanez lenne a statisztika én szerintem.
2022. júl. 30. 08:02
11/16 A kérdező kommentje:
Az a furcsa hogy itt is pl: 5-9 válaszoló egyből engem gúnyol meg hibáztat miközben a statisztika az én pártomat fogja. Ránéztem ma is arra a kérdésre ugyanúgy mi férfiak vezetünk. Úgyhogy ennyit erről! Lehet gúnyolódni nyugodtan, ti biztos valami szőke hercegek vagy gigachadek vagytok jól jövedelmező munkahellyel, saját házzal, vagány járgánnyal és 5-10 lánnyal a házatokban található medencében koktél party közepette! Úgyhogy még mindig mi férfiak ismerkednénk szívesebben ezeken az oldalakon.
2022. júl. 30. 12:09
12/16 anonim válasza:
Ki mondta,hogy nem használok ilyen oldalakat? Szimplán nem erre teszem fel az életem. Nem fogok belehalni ha nem ír vissza valaki. Persze nem esik jól (sőt..)de hát ez van.
13/16 anonim válasza:
Kieg. 21 szavazat alapján aztán hatalmas mérleget lehet vonni...🤦♂️
#12 voltam
14/16 A kérdező kommentje:
13-as! A 21 szavazat még mindig jobb mint a 0 vagy az 5-10 szavazat. 21 szavazattal lehet már jó statisztikát felállítani, de te nálad a jó statisztika hol kezdődik? 100 vagy 1000 szavazat felett vagy 1 000 000 szavazat felett? :O
2022. júl. 30. 12:41
15/16 anonim válasza:
Hány férfi lehet egy társkereső oldalon itt az országban? Vegyük pl. a Tindert vagy a Badoot biztosan több mint 21 és nem 2 vagy 3 darabbal. Ez alapján a 21 az egy kegyetlenül pontos statisztika 🤡Ráadásul mindenki arra szavaz amire akar. Senki sem ellenőrzi illetve azt sem,hogy valakinek lehet több profilja itt amiről szintén szavaz. 🤦♂️🤦♂️
16/16 anonim válasza:
Hát én most nem értem mi a kérdésed igazából, de szívesen válaszolnék.
44 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!