Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok mondani olyan ismerke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok mondani olyan ismerkedő oldalt, ahova kiskorúak is regisztrálhatnak, és ismerkedhetnek?

Figyelt kérdés
Nem komoly kapcsolatra, csak beszélgetésre, esetleg találkozgatásra.

2022. jún. 5. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Wink, hoop

Ezek nem konkret ismerkedős oldalak, de kb. mindenki arra használja őket.

2022. jún. 5. 18:46
 2/7 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Beszélgetésre esetleg a PenPal.
2022. jún. 5. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorúak hivatalosan nem regisztrálhatnak, de szerintem meg tudod oldani. Azok amiket a z előzőek írtak azok jók.
2022. jún. 5. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Milyen szándékkal érdeklődsz? Ugyanis itt kiskorú nem jelenhet meg. Remélem, nem vadászni akarsz? Hogy jut eszedbe ilyen kérdés?
2022. jún. 9. 00:13
 5/7 A kérdező kommentje:
4#: 16 éves kortól lehet legálisan nézni az ebben a kategóriában feltett kérdéseket, bár biztos vagyok benne, hogy sokkal fiatalabbak is nézik. De a lényeg, hogy egy 16,17 éves ember kiskorú.
2022. jún. 9. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Fiatalkorú.

Itt 16-tól érvényes.

16 éves se akarjon találkozgatni, neten ismerkedni kiskorúakkal.

Mi szándékod pl egy 14 évessel? Mi az, hogy találkozgatni, ismerkedni akarsz kiskorúakkal? A rendőrségen érdeklődj. Sajátos ez az érdeklődés , tájékozódás.

2022. jún. 10. 00:52
 7/7 A kérdező kommentje:
A 16 az kiskorú, kedves válaszoló, nem tudom ezen mit nem lehet megérteni. Egyébként pedig nem tudom hol élsz, de hogy a mai világban 1-2 év korkülönbség ennyi idősen sem bűn, az is biztos. De ha ennyire nem tudod felfogni a kérdés lényegét, és normális választ adni, akkor azt kell mondjam, hogy nem kell újra és újra megnézni ezt a kérdést, van meg több 1000, amit ugyanígy kiforgathatsz. És még a megválaszolt kérdésekről is le lehet ezt szedni, hogy ha esetleg valaki rendesen válaszol, azt ne jelezze neked ki. Nem fogok mégegyszer magyarázkodni, vagy magyarázni, ha továbbra is értelmetlen válaszokat akarsz adni, amivel belém kötsz (kell a válasz szám, hogy feljebb juss a szinteken?), akkor hagyni fogom, gyenge idegzetűekkel, meg úgy alapból senkivel nincs kedvem veszekedni, magyarázkodni neki pedig főleg nem, hiszen nincs mit. Elnézést kérek azoktól, akik építő kommentel szóltak hozzá a kérdéshez, és most kijelzi a megválaszoltaknál, aztán végig is olvasták, általában nem vagyok ilyen, sőt, szinte soha, de azt nem tűröm, amikor oktalanul, vádolnak meg, főleg ha ez az interneten történik.
2022. jún. 12. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!