Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell nokben vonzalnat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell nokben vonzalnat kelteni mit kell mondani?

Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Teccő, kő kóla?
2019. okt. 9. 16:03
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Azt tudom tanácsolni, hogy ne beszélj sokat magadról, se a családodról, főleg ne a régi kapcsolataidról. Általában ne beszélj sokat. Inkább a nőt kérdezgesd, beszéljen ő magáról, lássa, hogy érdekled. Érdeklődéssel, figyelmes hallgatással jobban vonzalmat tudsz kelteni egy nőben, mint akármilyen "menő" dumával. Ezzel nem azt mondom, hogy némulj meg, csak azt, hogy az arányokra ügyelj.
2019. okt. 9. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Végy egy közepes méretű hagymát, egy deci tejföld, 2 tojást…

Ja, bocs, nem erre nincs recept.

Legyél természetes - talán csak ez az egy.

A bőrük alatt ugyanúgy csontok, izmok, idegek stb. vannak, mint benned. Nem kell ráfeszülni, előre felkészülni. Azzal csak nevetségessé teszed magad.

Régi ugyan, de talán láttad a Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmet. Na úgy nem szabad. Úgy sem.

2019. okt. 9. 16:15
 4/11 anonim válasza:
83%
Énekeld el neki a Szovjet Himnuszt. Ez nálam bejönne.
2019. okt. 9. 16:53
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Ismertem egy srácot, aki azzal a szöveggel csajozott, hogy "köllenél ám, he!"

Spoiler: ez NEM jön be a nőknek, így ne csináld.

2019. okt. 9. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
mond azt hogy szereted a rock zenét, ha ő nem felejtős xd
2019. okt. 10. 00:05
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Regisztrálj fel a pua.hu oldalra. Ők ezt oktatják. És már ingyen is több jó tanácsot kapsz, mintha másokat kérdezel. Tapasztaltam. :)
2019. okt. 10. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a pua.hu-t,akkora baromság az egész, mint évi jósnő blogspot oldala. Az első oldalon 7 helyesírási hiba van, arról nem is beszélve, hogy hülyeség a tartalom.
2019. okt. 11. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:

A lányok kontyosradio útján ismerkednek. Próbálkozz fiukkal azokkal könnyebb.

Ha így gondolkodsz a lányokról akkor mar úgy is reménytelen vagy a szemükben. Ahogy ők mondják nekik áll a zászló és akit nem választanak ki az takarodjon ebből az országból.

2019. okt. 13. 11:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyszer ugyanezt kérdeztem egy tapasztaltabb barátomtól, aki ezt felelte:

- Inkább az a kérdés, hogy mit kell mondani, annak elérése érdekében, hogy csak egy kicsit várjon még!

2019. okt. 13. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!