Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megtudná mondani, hogy ez miért van? Baj ha ezért kellemetlenül érzem magam?
Tökre rád írtam volna, de az hogy lenézed aki turkálóba veszi a ruhákat kicsit elvette a kedvem.. Azt mondod csendes vagy nem kelleted magad ez eddig mind szuper, de az hogy kb lenézed aki turkálós.. Én turkálóba vettem az ingemet, a farmert meg nagybátyámtól csórtam be. De a többit el se mondom magamról úgy is esélytelen hogy egy ilyen lány elfogadjon :D Inkább akkor tanulj, nem való még neked kapcsolat talán :/
18F
Te mindenkit lenézel, aki nem csendes es csak egyszer haspólót mert viselni. XD
Nyiss mások felé is. Lehet elijeszt másokat, hogy ennyire magadba fordulsz. Nem rossz, ha te teszed meg az első lépést.
18/L
Nem mindegy milyen célközönséget nézel ki magadnak. Gondolok itt arra, h csendesebb típusúként nehezebb dolgod lesz a diszkóban menőző fiúknál.
Próbálj olyan fiúkkal ismerkedni, akik nem "menők" és nem is igénylik, h azok legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!