Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon általában mindenkinek van egy számszerű kódja, azonosítója, az emberek miért nem hoznak létre egy e-mail címet, ami megegyezik ezzel a kóddal?
Figyelt kérdés
Legtöbb hagyományos társkereső oldalon a regisztrációhoz tartozik egy szám, kb telefonszámhoz hasonló. Különféle fantázia nevekkel is találkozhatunk, mint "találka-azonosító" és hasonlók. Nem mindig adnak neki nevet, de szinte mindig látható a böngészőben. Sosem értettem, hogy a tagok, akik egymásnak csak akkor tudnak írni, ha előfizetnek - ami jó drága általában -, miért nem hoznak létre olyan e-mail címeket, ami megegyezik ezzel a számmal, pl 993123@gmail.com vagy mondjuk elé írnák az adott társkereső nevét valamilyen formában: elvtars.hu.993123@spamail.com Ebben természetesen megegyeznének, tehát mindenki tudná ezt a "kiskaput", csak a társkereső oldal üzemeltetői nem. Ilyen módon akkor is tudnának egymásnak írni a tagok, egymás e-mail címére, ha nem fizetnének elő. Így sok pénzt spórolhatnának meg, főleg aki éveken át előfizet, amit a tényleges randijukon költhetnének el, pl kávéra, mozira, vagy az utazásra, és mégis tudnának levelezni egymással a párkeresők. Az e-mail még kényelmesebb is mint a társkereső oldal levelező vagy üzenetküldő rendszere. Még az is lehet, hogy így többen és hamarabb találnának párt vagy társat, beteljesülhetne a társkereső oldal fő funkciója, rendeltetése. Persze ha akarnak előfizethetnének, hogy pl hozzájáruljanak a társkereső oldal fennmaradásához, vagy ha olyan személynek akarnak írni, aki valamiért nem hozott létre ilyen mail cimet, nem értesült a kiskapuról (vélhetően a társkereső oldal alkalmazottja).2022. márc. 1. 06:07
1/3 anonim válasza:
Én eddig bármelyiket használtam, sehol nem úgy láttam a felhasználókat, hogy Pisti 4694327. Nem látszott azonosítószám sehol.
2/3 anonim válasza:
Dezseniális...És akkor az oldalak üzemeltetői 10 perc alatt átálltak a felhasználónév nélküli adatlapokra... xD
3/3 anonim válasza:
2-es: Ennyi. :-) Btw, egy jó dygás mindig pénzbe kerül. Ne sajnáld rá az előfizetést! Máshol sokkal többe kerül a szerelem. Házasként még többe fog kerülni, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!