Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az egyedül élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az egyedül élő férfiak frusztráltak?

Figyelt kérdés
Van aki jól megvan egyedül is vagy azért mindenki szeretné, ha legalább barátnője lenne. Belátják azokat az okokat, amik miatt nekik nem sikerül ismerkedniük?
2022. júl. 29. 09:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
15%
Egyébként ezért szeretek a GYK-ra járni. Itt legalább leírják, hogy egy huszonéves lánynak legalább 100 pasija van és minden nő válogatós, a pénzre megy, meg egyébként is szőke herceg kell nekik fehér lovon és meg is kapják. És ilyenkor megnyugszom, hogy csak én vagyok ennyire szerencsétlen, mindenki másnak jól megy. Az itt lévő infó két dologban segít: látom, hogy mennyi hülyeséget képesek összehordani az emberek és ezt el is hiszik, illetve alibiként szolgál, hogy én miért vagyok egyedül.
2022. aug. 2. 08:46
 22/35 anonim ***** válasza:
23%

21

Hogy miért vagy egyedül azt kideríthetjük! Küldj egy egeszalakos képet magadrol nekem.

2022. aug. 2. 08:50
 23/35 anonim ***** válasza:
22: küldjön a halál! Én csak azt mondom, hogy azért jó ide járni, mert az ember megerősítést kap arról, hogy VELE van a baj, mert nincs lapátálla és vadász szemei. És tudom, hogy az átlagparaszt élőben is pontosan ilyen hülye, tehát ha megkérdezik, hogy miért vagyok egyedül, akkor elég azt mondanom.
2022. aug. 2. 09:02
 24/35 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. 20-asnak: igen, de egy rossz kapcsolatból ki kell, és ki is lehet lépni. Mindenkinek a saját döntése. Anyagi veszteség? És? Inkább megmérgezed minden napodat? Én már mondhatom, túl vagyok egy váláson, két gyerekkel. Egyedül jobb, mint egy posvány kapcsolatban. De egyedül is szär egy idő után. Azért egy jó kapcsolat szerintem majdnem mindenkinek az álma.
2022. aug. 2. 09:02
 25/35 anonim ***** válasza:
82%

Én belátom, hogy nekem azért nem sikerül, mert mozgássérült vagyok. bottal járok. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam…

És igen frusztrált vagyok, pokolian nehéz, de igyekszem beletörődni az egyedüllétbe

2022. aug. 2. 15:09
 26/35 anonim ***** válasza:
65%
Nem mindegyik. Én nőként egyedül vagyok már sok éve, és nincs bajom ezzel. Élvezem a függetlenséget. Ebből kiindulva szerintem a férfiak között is vannak akik egyedül szeretnek lenni és nincsen problémájuk vele. Csak őket nem nagyon lehet hallani, mert nem frusztráltak miatta. 🙂
2022. aug. 2. 16:44
 27/35 anonim ***** válasza:
29%
Akik egyedül vannak legtöbbször teljesen elzárkóztak a világ elől , így a frusztráltságuk inkább a 4 fal közül ered , nem pedig a nő hiánya által.. ez egyszerű pszichológia. Ha 2 embert bezársz egy 1 hónapra úgy hogy ki sem mehetnek hiába tudnak dugni akkor is frusztráltak lesznek.
2022. aug. 2. 18:20
 28/35 anonim ***** válasza:
16%
Igen. Erről szól ez a szám. Egy nő nem értheti, milyen, amikor nem tudsz szexhez jutni: https://www.youtube.com/watch?v=HhUhWrqv9Js
2022. aug. 15. 00:54
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Már nem, mióta ilyen király hobbijaim vannak:) [link]
2022. aug. 18. 01:00
 30/35 anonim ***** válasza:
76%

A válasz: IGEN.

36 FINCEL ( frusztrált incel )

2022. szept. 1. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!