Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mondják itt azt hogy a 40 en felüli nők nem kellenek senkinek?
Figyelt kérdés
rá írtam egy 45 éves nőre,ismerősöm facebookon,élőbe is váltottunk már pár szót,de nem válaszolt,előző fickója egy rusnya cápafejű roma fiatalember volt,több dolgot se értek,én még annál a fickónál is kevesebbet érek?2022. júl. 28. 20:06
1/19 anonim 

válasza:

Mért hasonlítod magadat másokhoz?
2/19 A kérdező kommentje:
nem tudok ilyen esetbe mást csinálni,ilyenkor akarva akaratlanul is erre gondol az ember
2022. júl. 28. 20:08
4/19 anonim 

válasza:

Az a baj hogy mi nem láttunk téged sem, meg az elöző csávót sem. De abban a pasiban volt valami ami a nőt megfogta.
5/19 A kérdező kommentje:
amennyire ismerem a fickót....duma az van,az tény
2022. júl. 28. 20:12
6/19 anonim 

válasza:

A beszéd az fontos. Volt nekem is olyan pasim aki külsőre nem jött be, de a beszédével levett a lábamról.
7/19 anonim 

válasza:

Valószínűleg valaki dugja azt a 45 éves nőt, csak te nem tudod, hogy ki. Lehet többen is.
8/19 anonim 

válasza:

Romák valamit tudnak. Ismerős lányának is full elcsavarta egy, miközben persze nem dolgozik semmit, és a csaj tarja el, és folyton csak veszekednek. De mégsem hagyja ott, mert állítólag nagyon tudnak hízelegni, és folyton megdumálja a csajt.
9/19 anonim 

válasza:

Csak az incelek mondják ezt, de hát ők egy elég érdekes világban élnek, aminek nincs sok köze a valósághoz.
10/19 anonim 

válasza:

Valószínűleg a cápa fejű azért jobban nézz ki mint te. 🫤🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!