Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanacsolnatok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanacsolnatok egy olyan fiunak, aki 23 eves es mar evek keres baratnot de még nem talalt?

Figyelt kérdés

2022. júl. 28. 18:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
8: akkor szerinted mar nincs remeny szamomra?…
2022. júl. 29. 01:35
 12/19 anonim ***** válasza:
11-es, igen. Aki a gyakorin panaszkodik, hogy nincs baratnoje, annak nem is lesz. Tekerj csak vissza par evet, hogy melyik gyaszhuszarnak sikerult becsajoznia azota, hogy kiirta a kerdeset. Segitek. Egyiknek se.
2022. júl. 30. 01:24
 13/19 A kérdező kommentje:

12: Tehat ha jol ertem, akkor a panaszkodas targyat sosem nyerjuk el ha az online terben tortenik maga a cselekves? Mi a helyzet a valo eletben torteno panaszkodassal?

Sajnos nem nagyon latom az osszefuggest. Ennyi erovel azt is mondhatnad, hogy mondjuk sosem lesz okostelefonom, ha gyakorin panaszkodom, hogy aktualisan nincs. Vagy mondjuk sosem lesznek barataim ha mondjuk gyakorin panaszkodom, hogy aktualisan nincs.

2022. júl. 30. 08:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Atfogalmazom. Olyan szanalmas dolog a neten a sosem volt nom, adjatok tanacsot kerdest kiirni, aminel nincs lejjebb. Egy mobiltelefont meg a szanalmas molivoltodban is meg tudsz szerezni. Egy not nem. Emberi minoseg kell hozza, amiben a hozzad hasonlo kerdezokben a szikraja sincs meg. Erted mar, hogy miert remenytelen szamodra a helyzet?
2022. júl. 30. 15:32
 15/19 A kérdező kommentje:

Hmm, igy már világos. Legalábbis az, hogy mi a te álláspontod. Mindenesetre ha nem haragszol meg, nem fogadom el a diagnosztizációd rám vonatkozóan. Már csak azért sem, mert én az emberi belső szánalmat nem egy kérdéshez kötöm a gyk-n hanem egy ember életformájához és az életformájában létrejövő cselekvésekhez. Tekintve, hogy te nem igazán tudsz rólam semmit, igy eléggé hiteltelen az állásfoglalásod. Emelett én azt gondolom, hogy ha valaki szánalmas, akkor is van esélye párt találni, csak nyilván nem olyan százalékban.

Illetve a tapasztalataim azt mutatják, hogy a szánalmon túl rengetek más sokkal taszitóbb tulajdonság van, ami el lehetetlenit valakit egy hölgytől. A válaszodból is pont egy ilyen tulajdonságot érzek :)

2022. júl. 30. 18:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Pedig vilagos a helyzet. A szanalmas, ferfiatlan ferfiakat kerulik a nok. Az osszeset. Tehat minel magasabb eletkort tudsz magad mogott anelkul, hogy barmifele kapcsolatod lenne, annal pontosabb a diagnozis. A gyk-s kerdes az mar csak raerosit erre.
2022. júl. 31. 00:04
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy ilyen árnyalatlan lenne a dolog. Mármint, szerintem nem csak a férfiatlan, szánalmas férfiakat kerülik a nők. Eleve az, hogy mi szánalmas az szubjektiv, másodsorban, pedig nagyon sok nő -főleg a mai korszellem hatására-, leginkább a feminim beállitottságú férfiakat kedveli. (ami ugye a férfiasság negáltja)

Nem mellesleg én sosem állitottam, hogy nekem ne lenne bármiféle kapcsolatom a nőkkel vagy esetleg kerülnének engem. Én kifejezetten a párkapcsolat hiányáról beszéltem.

Szerintem maradjunk annyiban, hogy nagyon rozoga lábakon áll az érvelésed..

2022. júl. 31. 10:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy a mostani es minden tovabbi kiirt kerdesed engem igazol.
2022. aug. 1. 10:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Majd ha valóság tagadasban szeretnek elni, akkor mindenkeppen elek ezzel a konszenzussal!
2022. aug. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!