Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár óra beszélgetés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár óra beszélgetés után szivecskét küld, ez nem furcsa? Gyerekeket is szeretné megismerni.

Figyelt kérdés
Megismertem társkeresőn egy férfit. Pár órát messengereztünk, erre ő küldött egy szivecskét. Írtam neki, de hát nem is ismersz. Erre azt írta, hogy :Még, de szeretnélek megismerni téged és a gyerekeket is.
2022. júl. 27. 11:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Alap, hogy nem mutatok be mindenféle társkeresős jöttmentet a gyerekemnek.

Sokáig nem, eszemben sincs átjáróházat csinálni az életéből.

2022. júl. 27. 14:10
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy bántalmazó, de aki olyanokat posztol, hogy őt mindenki kihasználja, bántja, attól menekülj.
2022. júl. 27. 14:13
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

En amondo vagyok, hogy nem szabad elhamarkodottan itélni online irogatás alapján. Ergo, attol hogy ilyen hamar kuldott egy szivecskét, okés, hogy még nekem is fura, viszont nem mindegy a kontextus sem, jegyezzuk meg, viszont én magam is korainak tartom a szivecske kuldést. De ez még onmagában mindig semmit nem jelent. Még mindig azt mondanám, hogy inkább menjetek ki egy villám randira, akár csak egy fél orára beszélgetni, 1000x tobbet ér mint napokig irogatni. Az teljesen más lesz.

Viszont amiket leírtál, hogy milyen aktivitása van tobb oldalon, akár a kiírásai, ez is hogy torol mindenkit, meg milyen kommentek, így egészben már tényleg furcsának tunik. Szerintem ez a pasi nem kiegyensulyozott és ha egyszeruen nem érzed a szikrát, amit férfi ként nekem is fura dolgok ez így, fejezd be vele. Egyszeruen kozlod hogy sajnos nem alakult ki a vonzalom és h ennyi volt.

2022. júl. 27. 14:23
 24/31 A kérdező kommentje:

Nem terveztem egyből bemutatni a gyerekeimnek, egy kérdést tettem csak fel.

Viszont én is sok emberben csalódtam, akiket a barátaimnak hittem, valamilyen szinten megértem, hogy sok elkeseredett ember van, de ezt nem hangoztatom közösségi oldalamon.

2022. júl. 27. 14:28
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod,nem vagy jó emberismerő. Én az voltam, egy kivétellel, mert akkor nem hallgattam a belső hangra. Jól el is b@sztam. Csomó jel volt, amiből tudtam volna, észre is vettem, de elnyomtam, kimagyaráztam.

Próbálok neked segíteni, abból az időszakból, amikor még nagyon jól ment nekem az emberismeret.

A szívecske semmit nem jelent, max. kicsit nyálas, az majd kiderül. A gyerekek bemutatása kétesélyes. Lehet, hogy csak azt próbálja jelezni vele, hogy komolyan vesz, nem egy éjszakásra hajt. De sok esetben pont ellenkezőleg. Igen, sajnos pedofil is lehet. Szóval ezt egyelőre nem venném figyelembe, de nem is mutatnám be őket, csak ha jobban megismertem. Ha erőszakoskodik, akkor később se.

Ami viszont mindenképpen aggasztó, ahogy a barátairól beszél, meg a neked "nem tetsző" kommentek. Na, ezekre figyelj jobban. Mindenki jobb arcát próbálja mutatni ismerkedéskor. Ezért sokkal beszédesebb, ahol olyan gondolatait látod, ami nem neked, a "meghódítandónak" szól. Tehát a 2 utóbbi red flag.

2022. júl. 27. 14:44
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg nem vagyok jó emberismerő.
2022. júl. 27. 14:52
 27/31 anonim ***** válasza:
Valóban, és az áldozat szerep is nagyon közel áll hozzád, még nem is ismered de már minden egyértelmű jelet kimagyaráztál.
2022. júl. 27. 14:59
 28/31 A kérdező kommentje:
Ha meg mindenkiben csak a rosszat látom, akkor meg paranoiás.
2022. júl. 27. 15:07
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyedülálló anya voltam sokáig. Általában idegenekkel nem ismerkedtem, hanem régebbi férfi ismerősök találtak meg.

De ha van gyereked, akkor általában a férfiak azzal akarnak az elején bevágódni, hogy leírják milyen aranyos meg várják, hogy majd megismerjék.

Ezzel igazából csak azt akarják elérni (nem feltétlenül rossz szándékból) hogy lásd, komolyan gondolják

2022. júl. 27. 19:28
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom én is, mint 25. Szívecske csak nyálas stílus, nem nelent semmit, gyerekek megismerése bármi lehet, de természetesen ne mutasd be őket (csak ha már min. 3 hónapja jártok talán...). Ami gáz, az azok a mondatok, amiket nem neked szánt beetetésnek. Ha egy szélsőséges érzelmű, megkeseredett, haragtartó embert látsz azok alapján, aki szerint mindig mindenki más hibás... na az az igazi arca.
2022. júl. 27. 21:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!