Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár óra beszélgetés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár óra beszélgetés után szivecskét küld, ez nem furcsa? Gyerekeket is szeretné megismerni.

Figyelt kérdés
Megismertem társkeresőn egy férfit. Pár órát messengereztünk, erre ő küldött egy szivecskét. Írtam neki, de hát nem is ismersz. Erre azt írta, hogy :Még, de szeretnélek megismerni téged és a gyerekeket is.
2022. júl. 27. 11:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%

Anno én is gyanakodtam. Én is tettem fel itt kérdést, hogy túl rohamos a tempója, a gyerekemet is szeretné megismerni. Csak olyan választ kaptam hogy ne foglalkozzak vele, meneküljek stb.. biztos sok esetben ezek a válaszok tényleg megalapozottak.

Én adtam mégis egy esélyt. Ennek lassan két éve, hát nem bántam meg. Teljesen boldog kapcsolatban élünk.

2022. júl. 27. 12:25
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

3 a kisebbik gyerek mindig hazudott?

Valszeg molesztalta es az anyja se hitt neki

Red flag.

2022. júl. 27. 12:27
 13/31 A kérdező kommentje:

A kisebbik gyerek a saját anyját manipulálta állítása szerint, és ő ezt unta meg.

11-es válaszoló, örülök, hogy neked sikerült, sok boldogságot kívánok.

Ennyire eltérő válaszok alapján, hogy döntsek helyesen?

2022. júl. 27. 12:34
 14/31 anonim ***** válasza:
96%

13#

Én adnék esélyt neki. Nézd meg hogyan viselkedik. A gyerekeket meg nem kell rögtön bemutatni.

2022. júl. 27. 12:37
 15/31 anonim ***** válasza:
52%

Pi t bantalmazo kapcsolatbol jossz. Azaz pont neked kene a legjobban tudni azt hogy milyenek.

Es a szakaszokat. Manipulacio te meg véded. Ez az eleje. nem birsz kiszallni.

Es gyereket veszelyeztetsz te is.

2022. júl. 27. 12:49
 16/31 anonim ***** válasza:
64%

"A kisebbik gyerek a saját anyját manipulálta állítása szerint, és ő ezt unta meg."

Ne haragudj de en mindenkeppen a gyerekemnek hinnék.

De sok anya lesz.rja ha molesztáljak a gyerekét a háta mögött. Mert hát ő biztos nem meg szeret meg udvarias ő soha.

Bantalmazok mellett bántalmazo az anya aki tettestárs ebben es szemet huny a red flagok felett.

2022. júl. 27. 12:51
 17/31 A kérdező kommentje:
Most igazából messziről jött ember mondhat bármit. Vagy igaz, vagy nem. Nem tudom elődönteni, ahhoz az exét is meg kellene hallgatni. Nyilván amit én mondok másoknak, ők is gondolhatják ugyanezt, hogy a gyerekeim apját is meg kellene kérdezni, hogy hogy és mint történt.
2022. júl. 27. 13:04
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez emberfüggő. Mi kollégáknak is küldünk szívet, nem jelent semmi extrát.
2022. júl. 27. 13:07
 19/31 A kérdező kommentje:
Érdekesek a válaszok, egyesek szerint már én vagyok a bántalmazó. Újabb bizonyíték, hogy tele van az internet elmebetegekkel. Azt hiszem már megkaptam a választ a kérdésemre.
2022. júl. 27. 13:11
 20/31 anonim ***** válasza:

Nagyon gyorsan akar mindent, mindenki hülye csak ő, ő a kivétel. Hát, sok boldogságot!

Nem értem a nőket, minek keresik mindig a bajt..

2022. júl. 27. 14:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!