Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár óra beszélgetés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár óra beszélgetés után szivecskét küld, ez nem furcsa? Gyerekeket is szeretné megismerni.

Figyelt kérdés
Megismertem társkeresőn egy férfit. Pár órát messengereztünk, erre ő küldött egy szivecskét. Írtam neki, de hát nem is ismersz. Erre azt írta, hogy :Még, de szeretnélek megismerni téged és a gyerekeket is.
2022. júl. 27. 11:41
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pedofil.
2022. júl. 27. 11:42
 2/31 anonim ***** válasza:
66%

A szív sztm túlzás, de avval mi a baj, h pozitív és szeretne megismerni gyerekekkel együtt?

N 30

2022. júl. 27. 11:47
 3/31 A kérdező kommentje:
Az előző párjának is volt két lánya. 10 évig nevelte őket. Állítása szerint a saját gyerekeiként szereti őket. Azt írta, hogy örökre az ő gyerekei maradnak. Viszont utána az egyik lányt elkezte szidni, miután rákérdeztem, hogy miért mentek külön. Azt mondta, hogy a kisebbik gyerek állandóan hazudott, holott ő mindent megadott nekik.
2022. júl. 27. 11:49
 4/31 A kérdező kommentje:
Valószínűleg túl óvatos vagyok, a volt párom bántalmazott, nem vagyok jó emberismerő sajnos.
2022. júl. 27. 11:51
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyors a tempója. Vagy bántalmazó és lelkileg be akar hálózni vagy marha sürgős lenne neki, hogy összejöjjetek.
2022. júl. 27. 11:52
 6/31 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös válaszoló, sajnos pont ezt érzem.
2022. júl. 27. 11:57
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Gyanús mindenképp.

Szerintem offold ha jót akarsz.

2022. júl. 27. 12:01
 8/31 A kérdező kommentje:

Meg amiket kiír a közösségi oldalára, hogy őt minden barátja kihasználja, és törölni fog mindenkit. Ráadásul cikkekhez írt kommentjei sem tetszenek.

Viszont nem lehet mindenki bántalmazó, ez már irreális, tudom, hogy bennem is van hiba. Szóval ezért vannak kétségeim.

2022. júl. 27. 12:08
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok:

A kétféle teóriát két hasonló tapasztalatomra alapozom, szintén társkeresőről.

Az első már a chatelés során menyasszonyának titulált meg mindig is engem keresett, pedig még nem találkoztunk. Utána egyfolytában rajtam lógott, SOS el akart jegyezni, stb. Egy valóra vált álom volt, maga a herceg. Majd hirtelen minden átmenet nélkül félretett. Kiderült, társkeresőzött mellettem mindvégig és épp mást bombázott akkoriban.

A másik srác, aki szívecskéket küldött meg hogy szerelmes belém - szintén úgy, hogy még nem találkoztunk személyesen. Hamar kiderült, hogy ő a testvérééknél él Pesten, akik állítólag meglopják őt mikor dolgozik és amúgy is nagyon eljönne onnan. Menjünk együtt a fiammal meg vele albérletbe. Mondtam, én biztos nem. Amúgy a gyerekkel a saját lakásomban laktunk. Nyilván nem akart azzal indítani, hogy hozzám költözne már így látatlanban. Hamar leépítettem, könyörgött, írogatott, a végén le kellett tiltanom.

2022. júl. 27. 12:10
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

őt minden barátja kihasználja, és törölni fog mindenkit

Nem kell neked egy ilyen beteg lelkületű ember, hidd el.

2022. júl. 27. 12:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!