Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szerintetek hogy pl egy gazdag nő keresne magának férfit és el is tartaná?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok hogy gazdag a csaj a férfi viszont szegényebb csalából származik de eltartaná a férfit...persze cserébe a férfi hűséges maradna illetve házimunkát átvállaná...tudom hogy egy kicsit "meleg" a kérdés hiszen a férfi dolga lenne családfenntartás..2022. júl. 27. 10:06
11/12 anonim válasza:
Én senkinek nem mondom meg hogyan éljen, mi a ciki, mi nem.Csak azt nem értem, ezt hogy képzeled kérdező?Ha keveset keresel, hol fogsz gazdag nővel ismerkedni?Ha összejöttetek, akkor felmondasz a munkahelyeden?Esetleg nem is dolgozol jelenleg?Akkor is hogy ismerkedsz?Mit mondasz a randin?Hogy eltartót keresel?
Ilyen felállású kapcsolatban is ez kialakul maximum pár év együttlét után, nem úgy kezdik, hogy eltartót keresek, és tarts el.
12/12 anonim válasza:
Nem általában csak a nők szoktak aranyat ásni a férfiakból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!