Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gazdag csajozó gép féfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag csajozó gép féfiak menő lakással és kocsival, ti hogy csináltátok?

Figyelt kérdés

Az átlag férfi sorsa hogy elmegy egyetemre (jó esetben info vagy gazdaság) tanulni, megtanul jól angolul és még egy nyelvet aztán valami multinál csinál egy alja melót és sosem tud előrelépni ha nincsenek kapcsolatai.

Ez a fizetés bőven kevés ahhoz hogy menő kocsija legyen vagy valami szép lakást tudjon bérelni ha nem örököl és nincsenek gazdag szülei.

Ilyen életmód mellett annyi időre van szükség hogy mire összeszedheti magát anyagilag az ember addigra már 40es lesz és akkor meg már azért nem kell egy nőnek sem...

2022. jún. 1. 06:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
25%
Eljátsszáj, közben fele dolog hitelből van. Vagy elmennek fiatalon énekesnek vagy focistának.
2022. jún. 1. 07:01
 2/22 anonim ***** válasza:
17%
Figyelj, ez már születéskor eldől. Nincs ennek titka. Van, aki jó leosztást kap az élettől, mások nem.
2022. jún. 1. 07:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Általában vagy család révén vagy vállalkozás révén.

Jellemző a kettő kombinációja, amikor pl. a többezer hektáros gazda ad a fiának tőkét egy feldolgozó üzemre. Vagy apu cégbirodalmából a fiú megkap pár gyöngyszemet induláshoz. Az ilyen "örökölt" vállalkozókra jellemző, hogy a gyerek tanult (akár menő külföldi egyetemen).

Az első generációs vállalkozóknak már nehezebb az indulás. Nekik gyakran mindent fel kell tenni induláskor egy lapra aztán vagy siker story lesz vagy hatalmas bukás. Itt paradox módon azok vannak előnyben, akik kevesebbet tanultak. Pl. egy jó szaki pár haverral már huszonévesen össze tud szedni annyi tőkét és kapcsolatot, amiből építőipari vállalkozást indíthat, ami akár évi pár száz misit is termel. Ezzel szemben Átlag Pista tanul, sz*pik az egyetemen, utána munkába áll és 30 körül a pár millióját inkább lakáshitel önerőbe tolja, nem pedig egy olyan vállalkozásba, amiben ő sem hisz...

2022. jún. 1. 07:30
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
Vidéki kisvárosi gimibe jártam matek-infó osztályba, elmentem Pestre fillérekből megcsinálni egy informatikai alapszakot (államilag támogatott szakon, koliban lakva), most pedig öt év tapasztalattal 28 évesen nettó 700-at keresek egy pesti multinál. Nincsenek "kapcsolataim". Viszont 2 éve home officeban vagyok és inkább hazaköltöztem a szülővárosomba, de mellé kapom a pesti fizetést. Itt tudtam már venni egy lakást, egy pesti (normális) lakáshoz azért még pár évet gyűjtögetnem kell. De azért itt is jó életem van, viszonylag kisváros, de azért vannak csajok, ismerősök bőven, nem is beszélve a család és barátok közelségéről.
2022. jún. 1. 07:44
 5/22 anonim ***** válasza:
32%

Az én tapasztalatom erről a rétegről:

1. Apuék alátoltak vmilyen vállalkozást, ami fossa a pénzt. Ellébecol benne, a kardinális döntéseket nem ő hozza. Könnyen van nője, amikor nincs, fizet érte.

2.Törtető, egoista. Minden kapcsolata érdekkapcsolat. Felméri, ki, milyen érdekét szolgálja ki, és kihasználja azt. Ha gyengébb a másik, eltapossa, így sok ellensége van, de érdekből mindig nagyon jó "baráti kört" szervez magának a hasonszőrűekből. A legtöbb nő rajong ezért a fajtáért, mert pnáért mindent megkapnak tőle, amire a butikos/cébéás fizetésből nem telik.

3.Pszichopata, aki jó pozícióba könyökli magát. A nők imádják a pozícióban levő férfiakat. Izgatja őket. A legjobb manipulátorok ezek a férfiak, még vagyon sem kell hozzá. Szinte minden nőt megkapnak, mert addig főzi őket, míg megfőnek a saját levükben. Ezek a tipikus titkárnő/gyakornok-bszó íróasztalos főnökök. Kivétel nélkül várja otthon őket egy gyönyörű mintacsalád.

4. Telepi suttyó. Gályázik éjjel-nappal, vagy az anyja fizeti az albérletet. Amint összegyűlik a rávaló, vesz egy bömbi szedánt, vagy mx-et. Szombatonként veretős cuccba öltözik, levesz az automatából 2 kilót 10-esekben meg 20-asokban, szigorúan csipesszel teszi zsebbe. Magára tüsszent vmi drága pacsulit, és hajtja a csajokat az éjszakában. Ezeknek a legrosszabb a dumája, mert egytől-egyig proli.

2022. jún. 1. 07:48
 6/22 anonim ***** válasza:
81%
Vagy örökölnek a szüleiktől, vagy bűnözők. Magyarországon tisztességes munkából lehetetlen meggazdagodni.
2022. jún. 1. 07:53
 7/22 anonim ***** válasza:
16%

bankot raboltam.. ja nem. Dolgoztam, kitaláltam jó dolgokat, sok mindent elcsesztem, de több volt a jó mint a rossz..

Ez volt fiatal koromban, most már öreg vagyok, és jelzem tévedés az, hogy 40 felett még nem lehet csajozni. Lehet ám, de még hogy.

2022. jún. 1. 08:09
 8/22 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg találj a fosulin egy csajt akivel egymásba szerettek, család akartok lenni és aztán együtt megteremtitek a feltételeket
2022. jún. 1. 08:18
 9/22 A kérdező kommentje:

4-es én is kb annyit keresek, és a s***edet kitörlheted ennyi pénzel ha a nulláról indulsz. A lányokat elviheted randizni és fizethetsz minden meg mehetsz egyszer kétszer egy évben Olaszországba nyaralni.

Nem fogsz 40 misis autóval mászkálni, és nem lesz menő lakásod menő helyen. Ha igen, akkor pénzügyi öngyilkosságot követsz el.

Az meg hogy haza kellett költöznöd vidékre ugyan úgy egy hatalams nagy sz**pás.

A nőknek az is számít hogy hol laksz, ez is a gazdagság része.

Újépítésű lakás a Gellért hegyen: pipa.

Nagy 5 szobás kertesház borsodtápiópusztaságon: nem pipa

2022. jún. 1. 08:24
 10/22 anonim ***** válasza:
81%

Nem csak ilyen nők vannak 🤦‍♀️

Ha ilyenre vágysz, akkor normálisba bele se futsz

2022. jún. 1. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!