Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gazdag csajozó gép féfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag csajozó gép féfiak menő lakással és kocsival, ti hogy csináltátok?

Figyelt kérdés

Az átlag férfi sorsa hogy elmegy egyetemre (jó esetben info vagy gazdaság) tanulni, megtanul jól angolul és még egy nyelvet aztán valami multinál csinál egy alja melót és sosem tud előrelépni ha nincsenek kapcsolatai.

Ez a fizetés bőven kevés ahhoz hogy menő kocsija legyen vagy valami szép lakást tudjon bérelni ha nem örököl és nincsenek gazdag szülei.

Ilyen életmód mellett annyi időre van szükség hogy mire összeszedheti magát anyagilag az ember addigra már 40es lesz és akkor meg már azért nem kell egy nőnek sem...

2022. jún. 1. 06:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

Az a lényeg ki mennyit tesz félre. Nem mennyit költ. Nem kell ahhoz nettó 700-at meg 1 misit keresni. Ha szóród a pénzt, az is kevés. Szórni tényleg csak az tudja, akinek folyamatos PASSZÍV bevételi forrásai vannak.

Én gépészmérnökként most épp állás nélkül vagyok, de félreteszek, amennyit ésszerűen lehet. A tervem, hogy lakást veszek és kiadom, hogy ne kelljen életem végéig gürizni. ne ma nők, hanem magam miatt.

2022. jún. 1. 08:36
 12/22 anonim ***** válasza:
52%

'Nem fogsz 40 misis autóval mászkálni'

Törődj bele.

2022. jún. 1. 08:39
 13/22 anonim ***** válasza:
57%

"Nem fogsz 40 misis autóval mászkálni, és nem lesz menő lakásod menő helyen. Ha igen, akkor pénzügyi öngyilkosságot követsz el."

Akinek nincs nője, és azt gondolja, ez a kulcsa, szomorú hír, hogyha mindez meglenne, se tudna csajozni.

Mert nem itt van a probléma.

(A 40 misis autós Menő Jenő meg a 200nettós Csóró Jóska között van bőven àtmenet, de végletekbe gondolkoztok, és erre fogjátok mindig a sikertelenséget.)

2022. jún. 1. 08:45
 14/22 anonim ***** válasza:
17%
Haggyál már anyám apám vállalkozó, betoltak engem jó pozikba. Sok csóró meg scak irigykedik :p
2022. jún. 1. 08:48
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

"meg mehetsz egyszer kétszer egy évben Olaszországba nyaralni."

Még ha fizeted is, hogy lenne már időm évente kétszer Olaszországba menni 23 nap szabadsággal...? Nyáron 2 hetet egybe nem tudok kivenni, mert nincs annyi szabadságom.

Vagy szerinted egy nő nem dolgozik?

2022. jún. 1. 09:06
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

9. A 4-es vagyok. Az a szomorú, hogy most látom te kizárólag a pénz felől közelíted meg az egész világot. Így tényleg keserű, szomorú, szar életed lesz (vagyis már van) ha így állsz hozzá. Nőt sem csak pénzzel fogtam soha, ugyanúgy benne volt a személyiségem és a kinézetem mindig is, sőt. Ez mellett sosem a legszebb mű/instás/modell csajokra nyáladzottam.

Miért szopás, hogy hazaköltöztem? Még egyszer, a városomban is vannak bőven nők. Nyilván itthon lakva az itthoni nőkkel ismerkedem, nem a pestiekkel. Helyben is lehet királynak lenni, akárhol vagy. Sőt sok helyen könnyebb is, mint BP-n azzá válni.

Miért kellene 40 misis autó? Nem csak így lehet párt találni, vagy ismerkedni.

Voltál már valaha Olaszországban? Én egy párszor igen. A hátizsákos repjegy ősztől tavaszig pl. 5-10 ezer forintba kerül Olaszországba. A szállás se sokkal drágább, mint az itthoni nyaralásé és valójában már a szolgáltatások (étterem, stb) se.

A randizás pedig nálam nem azt jelenti, hogy elbaszok több tízezer forintot egyetlen randira.

11. Én pl. változó, de 350-500-at szoktam eltenni egy hónapban.

2022. jún. 1. 09:12
 17/22 anonim ***** válasza:
33%

Én lényegében gazdag vagyok menő állással és lakásom is van. Jelenleg blackpilled incel vagyok és ha tehetném időgépre költeném a pénzem, amivel visszamennék 2014 -be, amikor csóró egyetemistaként a való életben több lehetőségem is volt, amikből volt, amit ki is használtam.

A legfontosabb konklúzió az életemben, hogy a gazdagság nem számít semmit, hacsak nem vagy egy bizonyos szint felett (ez a szint budai 3 szobás lakás + Lambhorgini).

2022. jún. 1. 09:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Vazze! Menj el burkolónak, parkettásnak, bádogosnak,,, és keress havi misi nettót. Ha infós vagy kimész Németországba programozni megkeresel havi 3-4k -t.

Mondjuk ettől még ugyanúgy nem lesz nőd, de legalább a pénz miatt nem fogsz sírni.

2022. jún. 1. 10:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A kedves kérdező megcsinálta ezt? Mert azért ez nem egy rossz helyzet, pláne nem Hungarisztánban. Ilyen szituból már simán lehet menni ismerkedni, aztán ha a csajok elhajtanak még mindig fel lehet jönni a GYK-ra okkal picsogni. Én mondjuk egy ilyen helyzetből már élvezettel hallgatnám, ha a csaj a randin elkezdi sorolni, hogy neki milyen feltételei vannak.
2022. jún. 1. 13:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Az baj, hogy csak pénz felől megközelíteni a dolgot hamvába holt dolog.

Például az egyik orosz oligarchának csak az EGYIK YACHTJA (mert több is van neki) kétszer(!) annyiba került, mint Mészáros Lölő teljes vagyona.

Aztán egy átlagos 1 milliárdos lottó 5össel is eláshatod magad, mert egy Learjet ennek a 10x-étől indul. Vagy te a parasztok között akarsz repülni valami menetrendhez kötött kereskedelmi iszonyaton? Kisebb távra még egy normálisabb helikoptert tudsz venni belőle, de akkor nem marad házra, kocsira, nyaralóra... És Monacóban is csórónak néznek, ha szárazföldön érkezel, mint az állatok. Egy yachtot vagy jet-et villantani kell minimum.

Amúgy is, mi az, hogy "menő lakást bérelni"?

Bérelni!? Basszus, legalább az álmaidban ne legyél már hajléktalan.

Lakást?! Idegenekkel akarsz egy fedél alatt lakni??? Phej...

40 milliós kocsi?! Egy Bugattira egy jobb kerékszett ennyi...

Szóval érted, ha elérnéd a mostani álmaidat, akkor rájönnél, hogy az is kevés. Egyszerűbb a gondolkodásodon változtatni.

2022. jún. 1. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!