Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szerintetek hogy pl egy gazdag nő keresne magának férfit és el is tartaná?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok hogy gazdag a csaj a férfi viszont szegényebb csalából származik de eltartaná a férfit...persze cserébe a férfi hűséges maradna illetve házimunkát átvállaná...tudom hogy egy kicsit "meleg" a kérdés hiszen a férfi dolga lenne családfenntartás..2022. júl. 27. 10:06
A kérdező szavazást indított:
Igen szerintem elképzelhető ilyen.
Nem mert a férfi dolga családfenntartás...ha nem tudja ezt megcsinálni akkor nem férfi!
16 szavazat
1/12 anonim válasza:
Biztos vannak nagyon magányos, de pénzes nők, akik bármennyit megadnának egy társért. Személy szerint nekem az szimpatikus, mikor egy pár közösen rakja össze az anyagit, nyilván nem tud mindkét fél ugyanannyit hozzárakni, de én nőként sem pályázom arra, hogy eltartsanak.
2/12 anonim válasza:
Létezik ilyen bár ritkább mint fordított esetben.
3/12 A kérdező kommentje:
értem...köszönöm válaszodat...én férfi vagyok szegényebb közegből de akit kedvelek az gazdagabb jóval csakhát én nem tudnám eltartani..na mind1 igazából nők válaszára lennék jobban kiváncsi hogy létezhet e ilyen hogy nő keresi pénzt férfit pedig eltartja...illetve szégyen e ez manapság.
2022. júl. 27. 10:20
4/12 Lazy Lover válasza:
Van persze ismerek is ilyen párt de nagyon ritka
5/12 anonim válasza:
Van-szerintem semmivel nem jobb amikor Várkonyi eladja a csúnyáját dr. Lölőnek.
6/12 anonim válasza:
Erre nincs sok esélyed haver.
Chad külső nélkül
7/12 anonim válasza:
Egyik haverom házas ember és a felesége családja igencsak jómódú, míg a haverom családja szegény. A lány családja támogatja őket és pluszban mindketten dolgoznak. Az egyik legjobb kapcsolat, amit láttam, már kb. 10 éve együtt vannak.
8/12 anonim válasza:
De ezt nem értem, az nem opció, hogy te is dolgozol? Te pénzért cserébe vagy hűséges illetve tartod rendben az otthonodat?
9/12 anonim válasza:
Hát, neked már ott bukott a dolog, hogy az írásod is rossz olvasni.
10/12 anonim válasza:
Azért az se mindegy, hogy mondjuk a férfi abszolút nem dolgozna, vagy csak annyi, hogy jóval kevesebbet keres. Nemtől függetlenül nem dolgozni ciki, kivéve persze bizonyos eseteket (pl. babagondozás, otthonápolás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!