Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan felejtsem el a tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el a tőlem sokkal idősebbek felé irányuló vonzalmat?

Figyelt kérdés

A 20-as éveim elején járok, biszexuális vagyok, ha ez számít. Sokszor jön be nekem a 40-es, vagy annál idősebb korosztály, de egyszer nagyon szerelmes voltam 60 év körüli nőbe. Én nem akarok a nálam minimum 20 évvel idősebbektől semmit. A környezetem megítélése nem érdekel. Egyéjszakás kapcsolatok nem érdekelnek, komolyat kezdeni egy ennyivel idősebb emberrel számomra rémisztő, mivel tartok tőle, hogy ha megállapodunk egymás mellett, akkor feltehetőleg sokkal hamarabb halálozik el a másik fél. Másrészt eddig akik tetszettek, házasságban élő emberek voltak ebből a korosztályból.

Egyébként a saját korosztályomból is szoktak tetszeni emberek, de sokkal ritkábban.

Mit kezdjek ezzel az érzéssel?

2022. júl. 26. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Gyerekkorodban nem kaptál elég szeretetett.
2022. júl. 26. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
37%

Ebből látszik, hogy vonzódhatsz te a saját nemedhez, lehet tüsihajad és kigyúhatod magad, legbelül ízig-vérig nő maradsz a beteg "BEJÖN AMÚGY DE túl öreg (mert korábban született)" mindent túlgondoló filozófiáddal.

Ezzel szemben egy férfinek HA BEJÖN egy nő és ha megtudja, hogy amúgy 60 éves, csak még jobban örül, hogy ennyi évet letagadhat.

Ha meg NEM JÖN BE, akkor teljesen mindegy, hogy amúgy csak 28 éves, de 40-esnek néz ki a sok szoli meg éjszakai élet miatt, lepukkant, szakadt nő, nem a kora miatt nem jön be, a kora csak annyiban számít, hogy az életmódja meglátszik a testén.

Az meg különösen vicces, amikor a mai pár évet sem kibíró kapcsolatok korában mindenki 20 meg 30 évekre tervez és mi lesz majd ha ez meg az. Ez olcsó kifogás. A saját korosztályoddal nem vagy ennyire kritikus sosem.

2022. júl. 26. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Van aki az idősebbeket kedveli.

Lelkileg csak rájuk tud hangolódni. Nem érdemes küzdeni ellene, a lényeg mindig a normális Téged megbecsülő partner.

2022. okt. 8. 10:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg az Elégia c.filmet.

Elégia /Elegy/

amerikai filmdráma, 2008

David Kepesh professzor a szexuális forradalomról vallott nézeteivel vált közismertté. A már nem éppen fiatal férfi a gyakorlatban is eszerint él: rendre ágyba viszi a rajta rajongással csüngő fiatal tanítványait, anélkül, hogy bármelyiket is közel engedné magához. Más a helyzet Consuelával. A csinos, kubai származású nő, aki a lánya lehetne, az első pillanattól kezdve megbabonázza. A gyönyörű Consuela rabul ejti a szívét, megszállottan vonzódik hozzá. Szenvedélyes szerelmüket azonban beárnyékolja Kepesh féltékenysége, amely végül a szakításukhoz vezet. Két évvel később találkoznak újra.

2022. okt. 9. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!