Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki ilyen az felejtse el a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ilyen az felejtse el a nőket?

Figyelt kérdés
[link]
2022. ápr. 19. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell.

Viszont valamivel kompenzálni kell.

2022. ápr. 19. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Lol... Hogy mennyi kövér pasinak van barátnője körülöttem. Nem, ne felejtsd el, csak ne sugározzon rólad a "gyűlölöm magamat, nyilván te is undorodsz tőlem te felszínes kûrvæ" hozzáállás.

Vagy pedig tegyél ellene, a macis alkattal nincs baj, de kezdj el edzeni, izmot felszedni, formálódni kicsit, ha nem érzed jól magad a bőrödben.

2022. ápr. 19. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Tudnád, hányan bálványozzák a szumósokat!

Meg már kicsinek hízlalják a kisfiúkat, hogy olyanok legyenek.

2022. ápr. 19. 11:17
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Pasim is ilyen, 9 éve együtt vagyunk (én sovány, sportos alkat vagyok).
2022. ápr. 19. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

ÉN is ismerek olyan csajt aki sportos testalkatú semmi felesleg, kedves szép arca van.

A pasija meg úgy néz ki mint valami dagadt szőrös orángután....

2022. ápr. 19. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerencsére fogyni akárki tud, akár adhatna is magára aki ilyen...
2022. ápr. 19. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Akik szerint minden nőnek ez kell... nos, az légyszi irányítson már át egy szingli nőismerőséhez, aki hasonló véleményen van vele. Csak mert én a 30% körüli testzsírszázelékosból lefogytam a 20% körülire, és bizony továbbra is azt látom, hogy se én nem kellek senkinek, se senki, aki hozzám hasonló alkatú, és kivétel nélkül a legalább átlagosan magas (ami ma már jó 178 centit jelent), izmosan vékony, extrém esetben simán vékony férfiakra hajt minden csaj. Aztán persze tudom, hogy a GYK egy másik téridő-kontinuumban mozog, mint a való élet, de na.
2022. ápr. 19. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

" és kivétel nélkül a legalább átlagosan magas (ami ma már jó 178 centit jelent), izmosan vékony, extrém esetben simán vékony férfiakra hajt minden csaj."

Huh. Ez szép leírás volt. Aki ettől egy kicsit is eltér az kuka, igaz?

2022. ápr. 19. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon úgy vettem észre, igen. Én valahogy soha nem látom azokat a párokat, akikről itt divat hárfázni, ahol a férfi mázsa körüli, de azért bombázó nője van. Nem, soha nem láttam még ilyet.
2022. ápr. 20. 04:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!