Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez jó csajozós duma 37 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó csajozós duma 37 éves férfiként?

Figyelt kérdés
" Olyan vagy mint a pörkölt tejfölös dobozban, megleptél, de ha már így van kinyalnálak az utolsó cseppig"
2022. júl. 26. 18:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Valakinél biztosan beválik.

Amúgy most hol vannak az itteni tapasztalt csajozógépek? Esetleg valamelyikőtök ki tudná segíteni a kérdezőt egy hatásosabb dumával?

(Előre is köszi!) :D

2022. júl. 26. 19:24
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

#11 Ez nem éppen így működik, ha random utcán, boltban stb. akarsz egy lányt 'felszedni'. Ez az, amit sokan nem bírnak felfogni és elfogadni, hogy egy random odalépő idegennel, aki csajozós dumával áll elő, a legtöbb nő nem akar ismerkedni.

Ellenben egy kialakult szituációban már sokkal nagyobb esély van. Amikor van esély 2 mondatot váltani pl. sorbanállásnál vagy kutyasétáltatásnál. Ég és föld a különbség, ha egy csávó random odasétál a csajhoz, hogy tetszel, randizunk? VAGY van lehetőség beszélni másról előtte, hogy 'én is ilyet szoktam venni, de amúgy ez meg ez a kedvencen' vagy bármi, amire a lány reagálhat, amiből le lehet szűrni, hogy szimpatikus vagy-e egyáltalán.

2022. júl. 26. 21:09
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Bácsi vagy, ma jöttem rá. Szóval húzd lemagad a wcn.
2022. júl. 26. 21:12
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Az összes csajogós duma hülyeség szerintem. Egy normális, tartalmas, színvonalas beszélgetés, intelligencia és figyelmesség. Na az az, ami hiányzik az ismerkedés világából, és amire sokan ki vannak éhezve. Nem az ilyen félkegyelmű, perverz igénytelen félmondatok. Ha így fordulsz valami felé ne csodáld ha hasonló igényűek találnak be. Aztán lehet keseregni, hogy miért nem sikerül semmilyen kapcsolat :D
2022. júl. 26. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
A Sidemen jól megcsinálta a tinderes videókat de ezek a koppintások nagyon gagyik és szánalmasak.
2022. júl. 26. 23:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Ilyen "kialakult szituációban" én is próbálkoztam számos alkalommal, amikor sok-sok éven keresztül vonattal közlekedtem. (Ott aztán vannak kialakult szituációk, "közös problémák".)

Félreértés ne essék, nem csajozós dumákkal fárasztottam lehetséges "áldozataimat", hanem csak szimpla ártatlan beszélgetéseket próbáltam kezdeményezni. (Gondoltam a beszélgetés még mindig jobb unaloműző, mintha mindenki csak az ablakon bámulna kifelé.) Az esetek jelentős részében, szó szerint csak 2 mondatosra sikerült, ezért talán nem is kell tovább magyaráznom ezt a "bizonyítványt".

Sajnos azt tapasztaltam, hogy az eredményesség szempontjából ez a "sokkal nagyobb esély" még bőven kevésnek számít.

Akkor lett elegem az ilyen jellegű ismerkedési "vergődésből" (és váltottam át a teló/könyv "bámulására"), amikor a vonatfülkében egy totál igénytelen csávó, kb. 30 perc alatt felszedett egy 10/10-es csajt a szemem láttára. (Én meg csak néztem, mint hal a szatyorban.) :P

2022. júl. 27. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez profi.
2022. júl. 27. 11:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Ugye soha, egy pillanatra se merült fel a kérdezőben, hogy egy ilyen duma valaha, bárkinek bejött?🤔
2022. júl. 27. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!