Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet , hogy néha egyből tudom hogy kell csajozni ,néha meg egyszerűen nem jut eszembe?
Figyelt kérdés
Ez most tényleg fura, de csak most gondoltam bele az egészbe. Szóval alap esetben nincs gondom a csajozással, de valamikor egyszerűen nem jut eszembe mit kéne csinálnom. Lehet csak a téma más, vagy a hangulat nem tudom. Valamikor minden rendeltetésszerűen megy valamikor meg gondolkodva se jut eszembe hogy kéne közelednem. Amúgy, utólag mindig tudom hogy kellett volna de valahogy néha nem jut eszembe. Pedig nem jövök zavarba meg semmi.
18/F
2021. nov. 16. 01:14
1/1 anonim válasza:
A kiszemelt alanyon múlik, hogy támadnak-e gátlásaid, vagy magabiztos vagy-e. A kapcsolatteremtéshez kettő kell. Tudat alatt is adja az ember a kommunikációs jeleket. Pl. hogy nyitott, vagy eleve pajzsot von és tartja a három lépést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!