Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miatt vannak a nők nagy része teljesen elszállva magától?
Sok teljesen átlagos nővel futottam össze ismerkedés terén és éreztette velem hogy ő csinos jó nő...pedig oké nem volt elhízva de kb. minden vékony nő így néz ki..
Aztán rájöttem hogy talán a rengeteg kanos férfi miatt lehet ez aki teljesen agyon dicsérik a nőket ha már vékony..
"éreztette velem hogy ő csinos jó nő.."
Mit kellett volna éreztetnie? Talán hogy egy rondaság, akinek megtiszteltetés, ha megdugod?
El vagy tévedve.
Másrészt a nők inkább önbizalomhiányosak.
A pasik vannak elszállva, mikor 40-50 vagy mégvénebbek, sörhassal, kopaszon fiatal nőkre akarnak nyomulni.
"En mar szabtam hatart. Nem simp-elek, levegonek nezem oket. Ha kollektive meglepnenk ezt, akkor jobba tehetnenk a parkapcsolati piacot."
Igen örülnénk neki, azt hiszem a többi nő nevében is kijelenthetem, ha nem nyomulna ránk minden nyomi.
AMúgy most biztos rengeteg nő kétségbe van esve, hogy levegőnek nézed őket :D
"rengeteg kanos férfi miatt lehet ez aki teljesen agyon dicsérik a nőket "
Nem dicsérik, rájuk másznak és ez ROHADTUL idegesítő.
Sztem baromság hogy a nők önbizalomhiányosak. Rengeteg megerősítést kapnak másoktól és akár az instán vagy bárhol szétlájkolják őket(persze mert dugni akarnak velük).
Ellenben a férfiak sztem önbizalomhiányosabbak, de tőlük elvárják, hogy ne legyenek azok, hanem legyenek tele önbizalommal.. csapdahelyzet.
"szétlájkolják őket(persze mert dugni akarnak velük"
Ezt mi tudjuk, és ezért nincs önbizalmunk. Nem felemelő gechizsáknak lenni.
És a hasonló szerencsétleneknek. Az Insta nem dugópajti kereső. Nem azért vannak fent nők, mert arra várnak, hogy valaki megdugja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!