Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan nőkről akik a két farpofájukra rátetováltatják hogy Limited | Edition? Ezek mennyire vannak elszállva?
Instagramon láttam és szerintem felháborító. Brutálisan el vannak szállva maguktól. A férfiak meg ezek után epekednek.
30F
Azt gondolom, hogy az összes ilyen meaningless feliratoa tetoválás szánalmas. Minden idióta közhelyes idézettel együtt. Ha valaki csináltat tetoválást, legyen már benne annyi, hogy saját kútfőből varrat valami minőségi tartalmat magára normális művésszel.
26N
oooo felháborítóóóóó
Szerintem vicces. Az inkább felháborító hogy hányan érzik joguknak hogy belepofázzanak nők életébe.
Ilyen nőkhöz a belépő szint:
- minimum havi 1 millió Ft nettó jövedelem
- prémium autó
- prémium ruhák, kiegészítők
- külföldi, egzotikus, luxus nyaralás minimum 2 hét minden alkalommal
- mindent finanszírozni (ruhák, köröm, szoli, edzés, étterem, stb.)
Ha ezek megvannak akkor _TALÁN_ van 0,1% esélyed.
#6 Ok,legyek osztályon aluli. Jobb mint valami pletykás szarnak lenni akinek az az élete egyetlen szórakozása hogy a neten keres nőkön olyan dolgokat amiket ellenez, hogy aztán ezen pukkadozzon a többi férfival.
Lassan már úgy vagyok vele a sok hülyeségetek miatt, hogy tehet bármit egy nő, nem idegesít annyira mint az ha egy férfi beszél... 🤷♀️
#2 Szerintem egy 70 éves sosem lesz szexi látvány a strandon, tetkók nélkül sem :D
Én személy szerint imádom a tetoválásokat, de ezeket a tetoválásokat amikről írsz én is szánalmasnak tartom, de nem foglalkozom vele, pláne nem háborít fel. Mindenkinek joga van azt csinálnia a testével, amit akar, nincs közöm hozzá, nem kell nekem tetszenie.
És akkor mi van? Ez kb. ugyanaz mintha ott állnék a Maserati szalon ablaka előtt és szidnám azokat akik olyan autóval járnak.
Igen, vannak elérhetetlen nők, akiket csak nézel a közösségi médiában és csorgatod a nyálad, a valóságban viszont sosem jutsz el arra a szintre hogy megszólítsd őket, mivel közel sem vagy azon a szinten ahol ő keresgél. Ezt a békát le kell nyelni és igazából nem azért köpköditek ezeket a csajokat mert ténylegesen is a tevékenységük zavar, hanem azért mert nem fogtok soha még hasonlót se megdugni.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!