Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért "rontjátok el"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért "rontjátok el" a testeteket azzal, hogy a rátetováltattok semmitmondó idézeteket meg miegymást?

Figyelt kérdés

Mire jó ez? Főleg, ha a csaj amúgy is 10/10-es, tehát nincs arra szükség, hogy ezzel tegye magát érdekesebbé vagy "mittudomén".

(Félre értések elkerülése végett: Akinek nem inge, ne vegye magára.)

2014. júl. 9. 15:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Én nem érzem elontásnak a tetkómat...:) Mondjuk az enyém nem idézet, hanem egy számomra fontos valami...büszkén viselem..:) De ha neked ez nem tetszik keress olyan lányt akin nincs ilyen...:)
2014. júl. 9. 15:41
 2/17 WheneverYouWant ***** válasza:
Szerintem is jó nagy hülyeség idézetet magadra tetoválni... esetleg akkor ha valóban nagyon igaz rád vagy az életedre...
2014. júl. 9. 15:42
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
én meg azt nem értem, miért ekkora rohadt nagy DIVAT a tetkó??
2014. júl. 9. 15:42
 4/17 anonim ***** válasza:
28%

1-es

Olyannyira fontos számodra az a valami, hogy csak egy fontos valami.

2014. júl. 9. 15:43
 5/17 anonim ***** válasza:
18%

Úristen, megint erről megy a vita?! Miért lenne DIVAT a tetkó? én apám miatt tetováltattam magamra, mert még mindig várom h félretegye a büszkeségét és felhívjon! AKKOR EZ IS CSAK DIVAT?!

kapjátokbe (Y)

2014. júl. 9. 15:57
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
nem veszed észre, hogy minden kis gyökérnek, aki szembe jön az utcán van tetkója? kezdve a 15 évesektől. DIVAT. nem mondtam, hogy baj ez, csak nem értem.
2014. júl. 9. 16:00
 7/17 A kérdező kommentje:
#5 De mi a lényege ennek? Mármint a tetkónak, én ezt nem értem.
2014. júl. 9. 16:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Az a lényege, h sosem akarom elfelejteni h mennyire kicseszett velem a fater. mint a "forgive, never forget" tetoválásom. megbocsájt, de sosem felejt.
2014. júl. 9. 16:11
 9/17 anonim ***** válasza:
Nincs tetoválásom, de ha csináltatnék, nem azért, mert jól mutat és hasonlók. Tudom, van olyan is, aki divatból tetováltat, de olyan ismerősöm is van pl, aki anyukája arcképét tetováltatta magára, és ennek köze sincs ahhoz, hogy hú milyen jól néz ki. Nem is mutatja boldog-boldogtalannak. Szóval nem jó, ha bekategorizálod a lányokat egy tetoválás miatt. Régebben én sem szerettem, de mostanában gyarapodott az ismeretségi köröm, és látom, hogy miért tetováltatnak néhányan. Ha nem tetszik, akkor ne ismerkedj ilyen lányokkal, de ránézésre senkit ne ítélj el. Meglepődnél, hogy néha milyen indokokkal tetováltatnak a lányok :)
2014. júl. 9. 16:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Tehát a válasz az önkifejezés. Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 9. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!