Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért "rontjátok el"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért "rontjátok el" a testeteket azzal, hogy a rátetováltattok semmitmondó idézeteket meg miegymást?

Figyelt kérdés

Mire jó ez? Főleg, ha a csaj amúgy is 10/10-es, tehát nincs arra szükség, hogy ezzel tegye magát érdekesebbé vagy "mittudomén".

(Félre értések elkerülése végett: Akinek nem inge, ne vegye magára.)

2014. júl. 9. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tetkóknak általában jelentésük van.Kinek mi.Nem lehet általánositani,hogy most pl Icának miért van lepke a hátán,vagy Julcsának miért számomra semmit mondó krikrasz.Ami számára meg sokat is jelenthet.
2014. júl. 9. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja, jól mondod, az önkifejezés a válasz. Bevallom, azok a tetkók, amik nekem megtetszettek, egy-egy netes képről vannak (még nincs tetkóm, minimum 2 évig várok még rá). És igen, azért IS tetszenek, mert jól néznek ki, de azért is - és ez a nyomósabb ok, amiért majd szeretnék olyat - mert úgy érzem, hogy illik hozzám.
2014. júl. 9. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
Nincs tetkóm...akkor én nem is vagyok nő? 0.0
2014. júl. 9. 17:24
 14/17 A kérdező kommentje:

kihagytad a zárójeles részt!

Ment a piros kéz. ;)

2014. júl. 9. 17:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Elolvastam, csak én is "önkifejeztem".

Te viszont egy dolgot felejtettél el, nevezetesen hogy a világon nem mindenki osztja az ízlésed. Vagyis van aki szépnek, jónak tartja a tetkókat vagy plusz jelentése van a számára.

Én a fültágítót vagyok képtelen megérteni, de nem bäszogatom a viselőit.

2014. júl. 10. 10:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos senkit sem baszogattam már jó ideje. :(
2014. júl. 10. 11:08
 17/17 anonim válasza:
Édesapám születési évszámát tetováltattam magamra miután meghalt. Azt hiszem ez nem tartozik a 'semmitmondó miegymás kategóriába.'
2014. júl. 13. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!