Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miatt vannak a nők nagy része teljesen elszállva magától?
Sok teljesen átlagos nővel futottam össze ismerkedés terén és éreztette velem hogy ő csinos jó nő...pedig oké nem volt elhízva de kb. minden vékony nő így néz ki..
Aztán rájöttem hogy talán a rengeteg kanos férfi miatt lehet ez aki teljesen agyon dicsérik a nőket ha már vékony..
"éreztette velem hogy ő csinos jó nő.."
Lehet csak örül annak, hogy tetszik neked.
Röviden: igen.
Az elkényeztetett gyerek is a szülei miatt olyan.
A nők nagy része nincs elszállva magától, inkább megfelelési kényszeres és önbizalomhiányos.
Az, hogy sok férfi csorgatja a nyálát a punci érdekében, nem igazán számít.
Amúgy saját magamat tudom felhozni a legjobban példának. Mára már tudom, hogy szép nő vagyok. Szép kislány voltam, majd szép kamaszlány, már ezt is látom. Viszont, egészen 25 éves koromig önbizalomhiánnyal küzdöttem nagyon komolyan. Rengeteget kellett dolgoznom magamon minden értelemben, hogy ez rendeződjön, szóval ja, ha megint ismerkedésre kéne adnom a fejem (van párom régóta, és remélem így is marad), akkor én is csak olyannal állnék le, aki azt érezteti velem, hogy nagyon tetszem neki. Alap, hogy legalább annak legyek tényleg gyönyörű, aki akar tőlem valamit.
Meg tudom közelíteni a kérdést másik irányból is.
Én is volt többször is, hogy megkaptam, hogy csak átlagos vagyok, semmi extra, nem nagy ügy, szóval mégis milyen pasit akarok, hova válogatok ennyit. Általában visszautasított pasiktól kaptam.
Volt egy férfiismerősöm, aki nagyon hadilábon áll a nőkkel, atifeminista, enyhén gyűlölködő, és folyton magányos. Egy közös ismerőssel pont nőket elemezgettek, és kifejtette, hogy nem érti, mitől gondol engem bárki is nagy számnak, meg hát engem is elrontanak teljesen azzal, ahogy nyalnak nekem, pedig egyáltalán nincs szép arcom, bár csúnya sem, de igazán szép max. plasztikával lehetne, és a testem sem nagy szám, fiatalon semmibe nem kerül ilyet összehozni (mondja ezt úgy, hogy tudatosan étkezem, és heti 5 alkalommal edzek is).
Most mégis mit csináljak, ha 1 ilyenre meg jut 10 másik, aki szerint kifejezetten kívánatos, szép nő vagyok? És mondjuk történetesen JÓ pasitól egyetlen egyszer sem kaptam olyat, hogy nem vagyok jó nő, hanem nézegetnek, udvarolnak, és közülük került ki a párom is?
Így persze, hogy nem fogok olyannal foglalkozni, akiben már ismerkedéskor olyan fogalmazódik meg, hogy nem akarja azt éreztetni, hogy jó nő vagyok, amikor szerinte egy átlag Julcsa. Ennyire épeszű ember sose lesz önsorsrontó.
Talán nem jól méred fel, hogy ki mennyire szép és/vagy baromi keserű vagy.
De akármi is van, értsd meg, hogy mindenki inkább olyannal áll le, aki bókol neki, oda van érte. Esetleg ismerkedj te is olyan nővel, akinek jó szívvel tudod azt mondani, hogy gyönyörű, és nem sértődsz meg azon, hogy udvarlást szeretne.
En mar szabtam hatart. Nem simp-elek, levegonek nezem oket. Ha kollektive meglepnenk ezt, akkor jobba tehetnenk a parkapcsolati piacot.
38F incel
Én is ezt akartam kérdezni. Hogy az már simp-elés, ha valaki udvarol, szeretget?
Én is ugyanúgy bókoltam mindig is a férfiaknak, akik tetszettek...
7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!