Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet kicsit túlszínzem a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet kicsit túlszínzem a dolgot?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tegnap, meg tegnap előtt úgymond jeleket adott, de sajnos nem vagyok biztos benne, hogy ezek egyértelműek-e. Sokat nézett engem, vagyis amikor nem figyeltem oda-oda pillantott rám. Beszélgettünk de csak magáról beszélt. Olyan dolgokat is elmondott amit egyátalán nem kérdeztem. Ma viszont rám se nézett, olyan mintha ő sem tudná mit szeretne. Vagy igazából számomra érthetetlen a dolog.

2022. júl. 25. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Igen, túlszíjezed. A srácok nem játszadoznak, nem utalgatnak. Sokkal egyszerűbb lények. A helyedben nem tulajdonítanék neki jelentőséget
2022. júl. 25. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked egyáltalán nem jönne be az a srác, akkor fel sem merült volna benned ez a kérdés.

Lehet hogy nem tetszett neki az akkori reakciód és ezért nem is erőlködik veled tovább. (Esetleg nem volt kicsit vontatott a beszélgetés?)

Lehet hogy pont így tesztelte le azt, hogy te mennyire lennél nyitott felé. (Megtette az első lépéseket és most várja a te szervádat.)

Amúgy legegyszerűbb az lenne, ha megkérdeznéd tőle a dolgot. (Így csak felesleges filózás, találgatás.)

2022. júl. 25. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

2-essel értek egyet, most rajtad a sor. Kezdeményezz te egy beszélgetést, váltsatok pár szót.

Lehetséges, hogy kapcsolatban van/hàzas és emiatt visszafogott?

2022. júl. 25. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
44%

Egyessel értek egyet. Magáról beszélt. Tehát annyi jelet adott, hogy rádnézett? Szerintem ez kevés. Mikor tetszel valakinek, az ennél sokkal intenzívebb.

De talán nincs veszve, menj oda, legyén nyitott, kezdeményezz beszélgetést hátha.

2022. júl. 25. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!