Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy online társkeresőn egy teltebb lány válogathat, még egy teltebb pasinak szinte matche sincsen?

Figyelt kérdés
Ez nem tolja el rossz irányba a nők önbizalmát mondjuk Badoon?
2022. júl. 25. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Nem, nem tolja el.

Így is azt tapasztalom, hogy nekünk nőknek, többségünknek jóval kevesebb önbizalma van, mint kellene, és hajlamosak sokan olyan férfiakkal beérni, akik nem méltók hozzájuk.

Pl a csóró és igénytelen sráccal, aki azért, hogy maga mellett tartsa, nemhogy összeszednè magát, még a nőt is le akarja rántani a saját szintjére merő önzőségből, hogy nehogy felnyíljon a szeme és jobbat találjon. 2 ilyen exem volt. Mindkettő manipulàlni próbált, minthogy tükörbe nézett volna.

2022. júl. 25. 08:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, nekem volt 1000 matchem is egy időben, a pasijaim sportosak és jóképűek, sikeresek voltak, mégis alacsony az önbizalmam. Pedig vékony nő vagyok. Szóval nem hiszem, hogy ezen múlna, kinek mekkora az önbizalma. Lehet egy kövér nőnek nagyobb, pedig sokkal kevesebb pasinak jön be, mint én.

Alapvetően az önbizalom gyerekkorban alakul ki. Akit sokat dicsérnek a szülei, az magabiztos felnőtt lesz, függetlenül a külsejétől, akit nem dicsértek vagy akár bántalmaztak is verbálisan, az meg mindig le fogja becsülni önmagát és csak a hibáit látja.

2022. júl. 25. 08:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak onnan vettem ezt a példát, hogy volt egy ducibb szaktársam, aki nem tartotta magát soha jó nőnek, 2 hét tinderezés után pedig már úgy viselkedett, mintha egy megkaphatatlan hercegnő lenne :D
2022. júl. 25. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Teltebb lánynak alig van matche. Legalábbis nekem kb heti 1 vagy w jött össze. Fogyás utan napi 10-15. Hogy a te isemerősöd mit hazudott össze, az lényegtelen.
2022. júl. 25. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Csak onnan vettem ezt a példát, hogy volt egy ducibb szaktársam, aki nem tartotta magát soha jó nőnek, 2 hét tinderezés után pedig már úgy viselkedett, mintha egy megkaphatatlan hercegnő lenne "

jó, hát a szűzfiú is, miután 25 évesen végre megfoghatja a nagy nehezen összejött első akármilyen barátnője kezét, hirtelen mindenre képes hercegnek érzi magát

2022. júl. 25. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
🥱🥱🥱
2022. júl. 25. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Teltebb nőnek sem annyira egyszerű de 1-2 éven belül találni fog egy vékony és magas férfit. Fordított esetben egy túlsúlyos férfi ha nem gazdag akkor lehet 20,39,40,50 évesen is full szűz egyedül. Mert egy nő sem fogja kérni.
2022. júl. 25. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
7-es miért lett lepontozva? Tényleg így van. Túlsúlyos férfi alig fog magának nőt találni még nem hogy vékonyat túlsúlyosat is de a túlsúlyos nő már könnyebben talál magának akármilyen pasit.
2022. júl. 26. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!