Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ne gondoljak erre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne gondoljak erre hogy mennyire szexi volt az exe?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel az elejen csak haverok voltunk, es meg ott meselt egy keveset az exerol (amugy a csaj hagyta ott ot, de o annyira nem volt szomoru miatta csak nem ertette). Azota alakul koztunk is valami, es ugy erzem nagyon oda van ertem. Sajnos ma veletlen megtalaltam az exe instajat..... Konretan egy 10/10es, termeszetesen szep lany. Babaarc, tokeletes alak.. Nem gondolom hogy ronda lennek, de ehhez a csajhoz kepest.... Most annyira rosszul erzem magam emiatt...
2022. júl. 24. 20:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
65%

Én az elődeimnek a szöges ellentéte vagyok, mind külsőre, mind belsőre, az életvitelem és a preferenciáim is mások. Engem így kell elfogadni és kész. Ha nem tetszenék, nem engem választottak volna.

N

2022. júl. 25. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!