Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ne gondoljak erre hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne gondoljak erre hogy mennyire szexi volt az exe?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel az elejen csak haverok voltunk, es meg ott meselt egy keveset az exerol (amugy a csaj hagyta ott ot, de o annyira nem volt szomoru miatta csak nem ertette). Azota alakul koztunk is valami, es ugy erzem nagyon oda van ertem. Sajnos ma veletlen megtalaltam az exe instajat..... Konretan egy 10/10es, termeszetesen szep lany. Babaarc, tokeletes alak.. Nem gondolom hogy ronda lennek, de ehhez a csajhoz kepest.... Most annyira rosszul erzem magam emiatt...
2022. júl. 24. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
nyugi, lehet hogy beéri majd veled is
2022. júl. 24. 21:00
 2/11 A kérdező kommentje:
De ez annyira szar erzes :D remelem szex kozben nem ra gondol...
2022. júl. 24. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
"Tűz oltásra jó a moslék is" vagy szebben fogalmazva, ha "Ló nincs jó a szamár is" egy darabig.
2022. júl. 24. 21:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Inkabb hagyjam az egeszet? :D tenyleg total elment a kedvem... Mmint jo csavo sejtettem h jo csajai voltak, de ennyire...
2022. júl. 24. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy gondolod, ha ennyire ezen agyalsz, akkor lehet hagynod kellene. Ha nem zavarna, akkor meg nem tetted volna fel a kérdést...
2022. júl. 24. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
11%

Figyelj már rám! Válassz hozzád illő pasit, ahol nem kell feszengened. A liberális ökörségeket is felejtsd el, hogy ő nem olyan, meg a férfiak szeretik a rondább nőket is. Jah, főleg fiatalon... Nekem is mondhatni jó nőim voltak, lehettek volna kevésbé szépek is, de valahogy mindig a szépeknél kötöttem ki. Húúúú milyen felszínes vagyok mi? Főleg úgy, hogy a külső csak egy volt a 30 másféle igényeim közül.

Szóval ha rám hallgatsz, keresel egy másikat, nem hiszem hogy nehézséget fog okozni.

Vagy hallgatsz az itt 80-90%-os szuper intelligenciákra, és magadra erőszakolod a "nekem mégis jó ez így" életérzést. Te döntesz, nekem mindegy, hidd el.

A 80-90%-os szuper intelligens, többnyire mindent is tudó nők lepontozása szintén nem érdekel. ;) Az élet csodálatos, mindenki szeret mindenkit, éljen a szivárvány meg a prájd!

2022. júl. 24. 21:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Au életben is úgy néz ki a lány, lehet, hogy csak jól van szerkesztve.
2022. júl. 24. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

A legjobb helyen kérdezel. Itt csupa ostoba incel válaszol, akik életükben nem láttak még nőt az anyjukon kívül. Az életről is lehoznak.

"Úgy érzem, nagyon oda van értem." Ennek higgy, amíg az ellenkezőjét nem tapasztalod. Ti vagytok ott, nem ezek a kocka p.csök. Semmit nem jelent, hogy SZERINTED az a lány szebb. Most te vagy, ő meg nincs🤷🏼‍♀️

2022. júl. 24. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezen agyalni.

Veled van, élvezd és kész. Ha vége akkor vége, lesz más.

Mindenkinél van szebb meg jobb.

N 30

2022. júl. 24. 22:08
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
Amikor összejöttem a párommal, nemsokra rá megkért hogy a pendrivjait rendezzem már egyikre külön a filmek, másikra a zenék. Rosszat adott ide, mert a régi fényképeik voltak rajta. Az exe az totális ellentéte volt nekem. Rocker, molett csaj rövid hajjal, tele tetkókkal( párom is szereti az extrém dolgokat hosszú haj, tetoválások, fülbevaló, piercing)Agyaltam rajta hogy én teljesen az ellentéte vagyok😅 mi fog ebből kisülni, mert én meg ruha, kosztüm, magassarkú elegáns öltözködés híve vagyok. Néha kicsit megnéznek minket, de a félelmeim alaptalanok voltak. Élvezd, okkal van veled.
2022. júl. 24. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!