Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki amiatt lett öngyilkos mert nem tudott barátnőt taláni pedig nagyon szeretett volna?

Figyelt kérdés

Én 26 vagyok és már nagyon el vagyok keseredve,mert sosem volt barátnőm. És már nagyon lemaradva érzem magam. Úgy érzem tönkre tette ez az életemet. Sosem lesz már normális kapcsolatom mert már lelki sérült lettem attól amit csináltak velem a lányok. Én már megszerettem erre ő meg összejött másik fiúval, nekem meg hazudozott, hülyének nézett. Borzalmas volt látni őt másik fiúval. Nagyon megalázó volt.

Engem nem tud megszeretni senki sem.

26 évesen már el vagyok késve mindenről, meg olyan lelki sérülésem van hogy már úgy sem lehetne normális kapcsolatom.

2022. júl. 24. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben van ilyen, az már nem tud erre válaszolni.
2022. júl. 24. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Én találtam volt is egy fél éves kapcsolat. Utána úgy megalázott, hogy elég volt az életből.
2022. júl. 24. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jelen 🤣 II. Jézus Krisztus

( Köcsög vagyok , de ezt kár lett volna kihagyni)

2022. júl. 24. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Volt, de mar elmult.
2022. júl. 24. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Najó, azért az öngyilkossággal ne viccelődjünk, sajnos a poszt-kovid orbáni diktatúrában vagyunk Magyarországon, ahol egyébként is sok az öngyilkosok száma, nem hogy most.
2022. júl. 24. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Hogy lenne itt? Akkor már nem él.

Hülyeség bárki miatt is öngyilkosnak lenni!

N 30

2022. júl. 24. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Semmivel sem vagy előrébb, mint aki éveket dob ki a kukába aztán mondjuk 26 évesen szingli marad. Vagy akár 36 évesen. Az élet már csak ilyen. Ettől függetlenül járj nyitott szívvel, és ne állj úgy hozzá hogy ez már tönkretett lelkileg. Engem is tönkretett a 7 éves kapcsolatom ami idopazarlas volt és most itt vagyok... és semmivel sincs jobb kilátásom mint neked. És hány ember van így... De eszembe nem jutna öngyilkosnak lenni, hát egyszer majd lesz valaki. Ha meg nem lesz, akkor nem lesz. Akkor próbálok elérni sikert a munkámban, vagy egy hobbiban.
2022. júl. 24. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:

*semmivel sem vagy hátrébb

Bocsánat

2022. júl. 24. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Voltak ilyenek a történelemben! De neked nem kell öngyizni. Meg kell tudnod mi a gond veled ami miatt nem találsz barátnőt! Ha külső tényező azon tudsz változtatni idővel.

Azokon nem lehet segíteni aki pl kövérek de nem hajlandók semmit tenni ellene. Hanem várjàk hogy őket így fogadják el.

2022. júl. 25. 00:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!