Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki amiatt lett öngyilkos mert nem tudott barátnőt taláni pedig nagyon szeretett volna?
Én 26 vagyok és már nagyon el vagyok keseredve,mert sosem volt barátnőm. És már nagyon lemaradva érzem magam. Úgy érzem tönkre tette ez az életemet. Sosem lesz már normális kapcsolatom mert már lelki sérült lettem attól amit csináltak velem a lányok. Én már megszerettem erre ő meg összejött másik fiúval, nekem meg hazudozott, hülyének nézett. Borzalmas volt látni őt másik fiúval. Nagyon megalázó volt.
Engem nem tud megszeretni senki sem.
26 évesen már el vagyok késve mindenről, meg olyan lelki sérülésem van hogy már úgy sem lehetne normális kapcsolatom.

Jelen 🤣 II. Jézus Krisztus
( Köcsög vagyok , de ezt kár lett volna kihagyni)

Hogy lenne itt? Akkor már nem él.
Hülyeség bárki miatt is öngyilkosnak lenni!
N 30

*semmivel sem vagy hátrébb
Bocsánat

Voltak ilyenek a történelemben! De neked nem kell öngyizni. Meg kell tudnod mi a gond veled ami miatt nem találsz barátnőt! Ha külső tényező azon tudsz változtatni idővel.
Azokon nem lehet segíteni aki pl kövérek de nem hajlandók semmit tenni ellene. Hanem várjàk hogy őket így fogadják el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!