Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy rendes normális intelligens 35 feletti férfiak szinglik?
Figyelt kérdés
Több ilyen férfit ismerek Oké oké tényleg nem helyesek, de szerintem ettől még simán lehet barátnőjük nem gondolnám hogy ettől függ párkapcsolat, lehet irreálisak az elvárásaik?2022. júl. 23. 21:12
21/23 MolotovPunk válasza:
Aha, értem. És szerinted mindenkinek az a célja az életben, hogy legyen családja? Valaki pénzügyi okok miatt felelősen nem vállal gyereket a semmire mai rohanó világban, (pl. sokat melózik és eltartja saját magát, mint én is.) Valakinek meg alapból nem lehet gyereke, hiába is szeretne. Mellesleg rengeteg szingli 30-as ember van, elvált is. Szóval az az opció már idejétmúlt, hogy egy bizonyos kor felett majd mindenkinek kapcsolata van meg lesz gyereke is. Inkább vagyok egyedül, mint egy megalkuvó rossz kapcsolatban. Egyébként nem mindenkinek való párkapcsolat. Valakinek meg ideje sincs rá. Továbbá látom melóhelyen is a civakodást és veszekedést azoknál, akik kapcsolatban vannak. Nekem pont ez az, ami nem hiányzik. Amúgy rohadtul nem érdekel ki mit gondol rólam emiatt.
22/23 anonim válasza:
A 20. a tökéletes példája annak, hogy még mindig nem sikerült felfogni jó sok embernek, hogy vannak mások akik meg NEM vágynak párkapcsolatra és gyerekre.
Az én egyik kollégám pont tegnap turkált benne, hogy mikor óhajok megnősülni meg gyerekezni. Hát konkrétan soha.
Bár azután, hogy volt olyan aki konkrétan a közösülésre is rákérdezett. Most mondjam azt, hogy ennél már nincs lejjebb.
Illene kiszállni másnak a magánéletéből tetszik tudni.
Senkinek nem kötelességem beszámolni róla hogy nekem milyen céljaim vannak.
23/23 anonim válasza:
Hogy lehet az hogy 30 vagy alatti jóképű férfiak szinglik és egy nő sem kezdeményez náluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!