Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy rendes normális intelligens 35 feletti férfiak szinglik?
Én is rendesnek, normálisnak, intelligensnek gondolom magam, (volt, hogy helyesnek is mondtak) mégis egyedül vagyok:D (nem vagyok 35 még szerencsére)
Több oka is lehet. Itt most nem fogjuk azt megfejteni, hogy pont nekik mi a "gondjuk".
Nekem a már említett introvertáltság is, viszont azért nem annyira durva, hogy napokig igényelném az egyedüllétet kapcsolat esetén (mindig meg amúgy sem lennénk együtt...). Sőt, valószínűnek tartom, hogy jól esne az illető társasága (főleg ennyi idő után).
Azonban ebből kifolyólag az élő-ismerkedés nehezebben megy. Neten könnyebb - a beszélgetés és az ismerkedés is, így a világhálón lenne számomra a legoptimálisabb elkezdeni. (persze élőben is tudnék vele utána dumálni, programot szervezni stb. csak kezdő löketnek ez így jobb)
Ez így még rendben is lenne, a bökkenő az, hogy rohadtul nem találok neten olyan lányt, aki tetszik:DD Vagy ha igen, az ritka és abban az esetben pont nem lesz match (amennyire Tinderről beszélünk, mondtam egy példát).
Mintha a net elszíná azokat a csajokat, akik nekem bejönnek. :D Élőben mintha gyakrabban látnék olyan lányokat, akik tetszenek, mint neten. Csak hát... (:
Én így vagyok vele. Hogy Velük mi a helyzet, nem tudom. Mindenkinél más egy picit valószínűleg. :)
Hol látsz te ilyet?
Hozzám a pókhasú, önkritikátlan bánatok szoktak odanyomulni általában.
Én 34 vagyok naponta látom, hogy mennyi baja van ezzel a munkatársaimnak.
De hogy ne menjünk messzire, a saját testvéremnél 4 hónap házasság után már rendszeresek a vitatkozások.
Nekem havi 200 óra munka mellet erre nincs se IDÖM, se ENRGIÁM se IDEGRENDSZEREM. Akinek van, annak jó mulatást. Én örülök, ha van szabadidőim.
Egy sebészeti dolgozó.
"Legalább van magamra időm, senki sem kérdezi meg, hogy éppen hova megyek este, meg melyik haverral találkozok éppen."
Tudod egy bizonyos kor felett, ha már az embernek van családja, eltűnnek a haverok, mert nekik is családjuk lesz. És nem az a fontos, hogy kivel lógjak este, hanem, hogy lefektessem a gyereket aludni egy jóéjt puszival. Persze ti ezt sosem fogjátok megérteni.
Nekem van férjem, és egyébként akkor megy el a haverjaival sörözni, amikor csak akar. Havonta-kéthavonta ha felmerül egyáltalán benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!