Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az hogy rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy rendes normális intelligens 35 feletti férfiak szinglik?

Figyelt kérdés
Több ilyen férfit ismerek Oké oké tényleg nem helyesek, de szerintem ettől még simán lehet barátnőjük nem gondolnám hogy ettől függ párkapcsolat, lehet irreálisak az elvárásaik?
2022. júl. 23. 21:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%
Fujfuj, használt nők:))
2022. júl. 23. 22:05
 12/23 Gymnospermatophyta ***** válasza:
82%

Én is rendesnek, normálisnak, intelligensnek gondolom magam, (volt, hogy helyesnek is mondtak) mégis egyedül vagyok:D (nem vagyok 35 még szerencsére)

Több oka is lehet. Itt most nem fogjuk azt megfejteni, hogy pont nekik mi a "gondjuk".

Nekem a már említett introvertáltság is, viszont azért nem annyira durva, hogy napokig igényelném az egyedüllétet kapcsolat esetén (mindig meg amúgy sem lennénk együtt...). Sőt, valószínűnek tartom, hogy jól esne az illető társasága (főleg ennyi idő után).

Azonban ebből kifolyólag az élő-ismerkedés nehezebben megy. Neten könnyebb - a beszélgetés és az ismerkedés is, így a világhálón lenne számomra a legoptimálisabb elkezdeni. (persze élőben is tudnék vele utána dumálni, programot szervezni stb. csak kezdő löketnek ez így jobb)

Ez így még rendben is lenne, a bökkenő az, hogy rohadtul nem találok neten olyan lányt, aki tetszik:DD Vagy ha igen, az ritka és abban az esetben pont nem lesz match (amennyire Tinderről beszélünk, mondtam egy példát).

Mintha a net elszíná azokat a csajokat, akik nekem bejönnek. :D Élőben mintha gyakrabban látnék olyan lányokat, akik tetszenek, mint neten. Csak hát... (:

Én így vagyok vele. Hogy Velük mi a helyzet, nem tudom. Mindenkinél más egy picit valószínűleg. :)

2022. júl. 23. 22:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hol látsz te ilyet?

Hozzám a pókhasú, önkritikátlan bánatok szoktak odanyomulni általában.

2022. júl. 23. 23:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
A nem helyes és a taszító kinézet azért nem ugyan az.. lehet kedves lelkű ha még egy 30 évvel idősebb nőt sem izgat fel a látványa..
2022. júl. 24. 04:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ilyen ismerősöm. Nem csúnya, jó kiállású. Ő azt mondja, hogy túl anyagiasak a nők, rögtön kérdik: lakás, autó, fizú. Az igazsághoz meg hozzátartozik, hogy ő egyikben sem jeleskedik, s lehet még mellé nem is jó helyen kopogtat.
2022. júl. 24. 14:13
 16/23 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy önbizalomhiányos, vagy nem megy neki az ismerkedés, esetleg tapasztalatlan vagy rossz tapasztalatai voltak. Számtalan akadálya lehet, ettől még nem meleg. 30 felett meg már nem olyan laza, lehet hogy jobban befeszül. Ha lemondó, az a legrosszabb, de talán még van remény.
2022. júl. 24. 17:05
 17/23 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Így hozta nekik az élet. Igazából több ok lehet rá, ebben a korban vannak köztük olyanok, akik nem akarnak elköteleződni, (lehet nincs is kivel.) Sok az olyan 30+s aki már elvált. Továbbá van olyan férfi is, aki sokat csalódott így nem is nagyon ismerkedik már sehol sem. Csak sodródik az árral, lesz ami lesz. Egyik haverom pont ilyen. És van olyan is, aki próbálkozik, de nem nagyon jön össze neki semmi sem. Az meg simán szerencsétlen típus. És akadnak biszex pasik meg melegek is, akik nem nagyon hangoztatják ezt senkinek sem, nos azoknál érthető miért nincs nőjük. Magamból kiindulva nekem is azért nincsen nőm 34 évesen több éve, mert a legtöbb nő, akivel jártam egy idő után irányítható papucs pasit akart belőlem formálni, nekem az meg nem opció. Így inkább maradtam egyedül, mint bármilyen rossz kapcsolatban éljek. Sokszor meg is van ennek az életmódnak az előnye és hátránya is persze, de legalább van magamra időm, senki sem kérdezi meg, hogy éppen hova megyek este, meg melyik haverral találkozok éppen. 😎
2022. júl. 24. 17:09
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 34 vagyok naponta látom, hogy mennyi baja van ezzel a munkatársaimnak.

De hogy ne menjünk messzire, a saját testvéremnél 4 hónap házasság után már rendszeresek a vitatkozások.

Nekem havi 200 óra munka mellet erre nincs se IDÖM, se ENRGIÁM se IDEGRENDSZEREM. Akinek van, annak jó mulatást. Én örülök, ha van szabadidőim.

Egy sebészeti dolgozó.

2022. júl. 24. 21:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem csak 35 felett.. 30 alatt is.. sőt már a 20 éves férfiak ál is nép betegség ez. A nők is komolytalanok , egyszer ezzel máskor azzal kedvesek.. így a férfi azt vonja le hogy igazából ennek a nőnek a figyelmen kívűl senki sem kell.
2022. júl. 26. 15:26
 20/23 anonim ***** válasza:
48%

"Legalább van magamra időm, senki sem kérdezi meg, hogy éppen hova megyek este, meg melyik haverral találkozok éppen."

Tudod egy bizonyos kor felett, ha már az embernek van családja, eltűnnek a haverok, mert nekik is családjuk lesz. És nem az a fontos, hogy kivel lógjak este, hanem, hogy lefektessem a gyereket aludni egy jóéjt puszival. Persze ti ezt sosem fogjátok megérteni.

Nekem van férjem, és egyébként akkor megy el a haverjaival sörözni, amikor csak akar. Havonta-kéthavonta ha felmerül egyáltalán benne.

2022. júl. 26. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!