Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelségre a megfelelő szociális készségek, szociális élet lenne a megoldás?
Valakinek lehet.
Nekem nem oldott meg semmit, hogy elkezdtem eljárkálni otthonról és nem csak kockultam.
Hiába lett sok ismerősöm, haverom a nők ugyanúgy átnézte krajtam soha nem velem akartak lenni.
Teljesen mindegy milyen helyre, milyen társaságba mentem mindig csak háttér ember lehettem.
Ez nem ezen múlik. Elmehetsz te akárhány buliba ha mindig csa kegymagadban ülsz és senki nem foglakozik veled. Odaülhetsz mások asztalához, odamehetsz egy társasághoz de ha nem foglalkozna kveled, akkor teljesen mindegy.
Márpedig nagyon sok ember így van ezzel. Becsatlakozna egy beszélgetésbe, de egyszerűen levegőnek nézik, nem reagál senki arra amit mond, akármi legyen az.
Akik ezt nem élték át soha, azok nem fogják elfogadni, de attól még ilyen létezik.
Te leszel az "ijesztő, nyomi, kínos" srác, akinek "híre" megy, tehát egyre jobban fognak kerülni végül egyedül maradsz. Ördögi kör ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!