Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha nők lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha nők lennétek járnátok magatokkal?

Figyelt kérdés

Ha nők lennétek és megismerkednétek magatokkal (a férfival akik most vagytok) milyen pozitív, és negatív benyomásotok lenne? Ezek a tulajdonságok lehetnek mint külső, mint belső tulajdonságok.

Kíváncsi vagyok, igen másoltam :D

Az előző nem az enyém.

2022. júl. 23. 15:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Kivételesen most nem trollkodtam, tényleg ennyi nővel járok össze. Adjak?
2022. júl. 23. 16:39
 12/21 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Lehet igen, lehet nem. Igazából mondhatnám azt, hogyha adok esélyt magamnak, hogy megismerjem magam, akkor lehet igen a vége. Mert szerintem nem nézek ki rosszul és ha valaki megismer, akkor tudni fogja, hogy a belsőm is rendben van. (ez még persze nem jelenti azt, hogy össze is illenénk, mert nem tudom, ha lány lennék milyen lány lennék)

Ami miatt viszont nemet mondanék, az a haj. Szerintem számomra fontos lenne és ha "nincs", akkor nem biztos, hogy foglalkoznék magammal, hiába vagyok jófej:D Biztos van akinek mindegy, vagy az összkép számít stb., de nálam lányoknál is fontos. Ott szerencsére ez kevésbé "probléma". :)

2022. júl. 23. 17:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Mivel ugyanarra vágynék, ezért értelemszerűen saját magam lennék a legjobb pár. Közös célok, érdeklődési körök és egyebek.

#10: Az ilyen szintű válaszoknak mi értelme azon kívül, hogy megmutatjátok, mennyire frusztráltak és élettelenek vagytok?

2022. júl. 23. 17:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Hmm, fix jó csaj lennék, hasonló érdeklődési körrel és tuti nem csalnám meg magam szóval igen xD
2022. júl. 23. 18:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Ritka ronda egy nő lennék, hisz férfinek sem vagyok valami szép.

Egy kopaszodó, őszülő szakállas, szőrös nő kinek kellene? :D

2022. júl. 23. 19:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Soha
2022. júl. 23. 19:05
 17/21 anonim ***** válasza:
37%
Hülye kérdés. Egy férfinak van méhe? Vaginája? Menstruál? Tud gyereket szülni? Nem igazán. Tehát nem tudhatja, hogy milyen nőnek lenni, azt sem tudhatja, hogy a nőnek éppen miért mi tetszik. Ugyanúgy ahogy a nők sem igazán tudják, hogy a férfiak milyenek (sajnos így van).
2022. júl. 23. 19:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem hinnem .. talan egy masik eletben.
2022. júl. 24. 04:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Úgy kérdezd, hogy férfiként/nőként összejönnél -e saját magaddal.

A nő saját magával, a férfi is saját magával.

A válaszok lehet hogy feltárnák a sikertelenségek valódi okát.

(Mert ugye hogyan várhatnád el azt a másiktól, ami neked se megy?)

2022. júl. 24. 17:48
 20/21 anonim ***** válasza:
17. Manapság simán.
2022. júl. 24. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!