Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha nők lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha nők lennétek járnátok magatokkal?

Figyelt kérdés

Ha nők lennétek és megismerkednétek magatokkal (a férfival akik most vagytok) milyen pozitív, és negatív benyomásotok lenne? Ezek a tulajdonságok lehetnek mint külső, mint belső tulajdonságok.

Kíváncsi vagyok, igen másoltam :D

Az előző nem az enyém.

2022. júl. 23. 15:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Őszintén? Fogalmam sincs🤣
2022. júl. 23. 15:30
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert undorító vagyok.
2022. júl. 23. 15:31
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Eleinte nagyon pozitív benyomásom lenne és azt gondolnám, hogy végre találtam egy olyan férfit aki normálisnak mondható és vannak céljai. Nem bunkó a nőkkel és megértő is tud lenni. Később viszont fokozatosan rájönnék, hogy hiába valósak ezek a dolgok, más lelki dolgok viszont nagyon nincsenek vele rendben és alkalmatlan a normális emberi kapcsolatra. Csomó olyan dolog nem megy neki ami teljesen alap kellene, hogy legyen.

2022. júl. 23. 15:35
 4/21 A kérdező kommentje:

Amúgy én se! xD

25F

2022. júl. 23. 15:40
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Most férfiként nő sem kell, előbb magammal kell rendbe lennem. Majd utána, és utána határozottan igen :)
2022. júl. 23. 15:41
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát simán.

Terveim vannak, komolyan gondolkodok ha kapcsolatban vagyok.

És mindig azon vagyok, hogy feldobjam a másik kedvét.

Persze azért van negatív oldalam, ha kihozzák belőlem iszonyatosan bunkó vagyok, még önmagamnak is. 😂

2022. júl. 23. 16:02
 7/21 anonim ***** válasza:
35%
Minek? Nekem egy olyan lány kell akivel ketten a világot testesítjük meg.
2022. júl. 23. 16:13
 8/21 anonim ***** válasza:

Mivel ismerem magam, így látom a hibáimat is. Nem vagyok egy agresszív állat, nem akarok mindenkin átgázolni, nem vagyok nárcisztikus alkat, nem akarok tetszelegni, nem vagyok önimádó. Nem vagyok szakállas, nincs tetkóm, nem gyúrok. Szóval nem vagyok a kor férfi ideálja, nem valószínű hogy tetszenék önmagamnak.

Egyébként házas vagyok, tehát volt egy nő aki látott bennem valamit, én magamat nem választanám.

2022. júl. 23. 16:29
 9/21 anonim ***** válasza:
16%
Nem, de dugnék magammal mert egy istenkirálycsászárkenyér vagyok a szexben most is van 5 szeretőm, mind függő lett a brétől
2022. júl. 23. 16:32
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
9. Hatalmas erényeid vannak, még jó hogy a nőket csak a bré érdekli. Ja, az összeset, így már előre sajnállak hogy majd nem tudsz választani. Reggel amikor véget ér az álmod, nem rossz? :D
2022. júl. 23. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!