Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ha férfiak lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha férfiak lennétek járnátok magatokkal?

Figyelt kérdés
Vagyis járnátok e azzal a nővel akik, és amilyenek most vagytok. Remélem értitek a kérdést.

2021. febr. 4. 12:58
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem biztos.
2021. febr. 4. 13:00
 2/31 A kérdező kommentje:
#1 És mik azok a dolgok amik miatt nem?
2021. febr. 4. 13:03
 3/31 anonim ***** válasza:
89%

Én nem. Nagyon sok tekintetben elégedetlen vagyok magammal.

26N

4/31 anonim ***** válasza:
85%
Biztos nem! Soha egyik férfit sem értettem, hogy mit eszik rajtam.
 5/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ha lehet azért írjátok is le konkrétan mik azok a tulajdonségok ami miatt igen vagy nem. :)
2021. febr. 4. 13:09
 6/31 anonim ***** válasza:
91%

Kizárt.

Nem tartom magamat vonzónak (csúnyácska arcvonások, narancsbőr, egy kis túlsúly, ugyanakkor igényes vagyok, nőies és egész jó a stílusérzékem a környezetem szerint), és a személyiségem sem épp egy főnyeremény (vannak nagyon jó tulajdonságaim, például az önzetlenség, szenvedélyesség és a mély érzelmek, mégis sokszor hisztis tudok lenni, pesszimista, hajlamos vagyok mentális betegségekre stb). Szóval... hát igen, ha férfi lennék, biztosan nem kellene nekem egy olyan szélsőséges leányzó, mint amilyen én vagyok. A páromat is néha piszkálom poénból azzal, hogy rossz az ízlése :D

2021. febr. 4. 13:14
 7/31 anonim ***** válasza:
92%

Igen. Álmaim ideálja lennék kb.

Nem véletlen jérnék az ikerlángommal is...

2021. febr. 4. 13:23
 8/31 anonim ***** válasza:
91%
Biztos hogy nem. Túl önző vagyok. És büszke.
2021. febr. 4. 13:29
 9/31 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, bár ki tudja férfiként milyen ízlésem lenne. Persze nem vagyok tökéletes, de nem nézek ki rosszul, normális értékrendem van, értelmes vagyok, vannak céljaim és jó barátnő vagyok (barátom is ezt mondja). Néha azért tudok nehéz eset lenni, elég makacs vagyok meg ha hosszú, fársztó napom volt, akkor legszívesebben egyedül lennék, nincs kedvem közös programhoz és ha ilyenkor nem kapok egy kis teret, könnyen türelmetlen leszek. De ezeket azért nem olyan nehéz kezelni, viszont való igaz, hogy nem jönnék ki jól hosszú távon akárkivel.
2021. febr. 4. 13:34
 10/31 anonim ***** válasza:
88%

Háát, nem tudom. Jól nézek ki, és a személyiségem is jó szerintem, de sok dologban éretlen vagyok. 19 évesen költöztem össze a párommal, ő már évek óta egyedül élt akkor, így sok felnőtt dolgot automatikusan ő csinál azóta is. Pl számlák befizetése, pénzügyek kezelése. Én ilyenekhez hülye vagyok, jó, hogy ő megcsinálja. Plusz elég hangulatember is vagyok, csomószor rámtör a szomorúság. Olyankor én magamat biztos túl komolyan venném, és dagonyáznék az önsajnálatban. A párom viszont elvicceli, és mindig könnyen felvidít.

Szóval mi jól kiegészítjük egymást, magamat nem tudnál így menedzselni az életben.

2021. febr. 4. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!