Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ha férfiak lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha férfiak lennétek járnátok magatokkal?

Figyelt kérdés
Vagyis járnátok e azzal a nővel akik, és amilyenek most vagytok. Remélem értitek a kérdést.

2021. febr. 4. 12:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
86%

Biztosan nem járnék magammal, ha férfi lennék. Egyrészt nem tetszik az ellenkező nemen a vörös haj, ha pasi lennék is zavarna. Másrészt belsőleg is van pár tulajdonságom, amit máson nem viselek el, fordított nemeknél is így lenne.

Ellenben egy rakás férfi akar velem járni, úgy, hogy nő vagyok, de ellenkező, passzoló tulajdonságokkal az én rosszaimhoz, és nekem is van jó tulajdonságom az ő rosszaikhoz.

Ha pasi lennék egy csomó egyéjszakásom meg rövidtávú kapcsolatom lenne, és utálna minden nő, amiért nem tudok beléjük szeretni és komolyan tervezni. Most is ez van:)

2021. febr. 4. 13:42
 12/31 anonim ***** válasza:
82%

Nem hiszem.

Egyfelől nagyon jól megvagyok magamban, úgyhogy ha két példányban lennék, akkor egyikünk sem kezdeményezne és szuper barátok lennénk.

Másfelől nem is biztos, hogy el bírnánk magunkat viselni. A barátaim többsége konfliktuskerülő, mert én meg túl gyakran mondom ki a véleményem.

2021. febr. 4. 13:44
 13/31 anonim ***** válasza:
74%
Én nem bírom az ilyen embereket, akinek állandóan röhögnek a poénjain, hogy elviszem egy társaságba vagy a saját társaságában is állandóan a központban van, sok barátja van és szeretik mert én nagyon nagyon féltékeny vagyok és a sikereire is. Borzasztó ez. Sajnos nem lenne jó, állandóan hisztériáznék, hogy kivel beszél, miért hívogatják. Ja és sokat mulatok, na azt én nem szeretném kicsit sem.
2021. febr. 4. 13:50
 14/31 anonim ***** válasza:
85%
Igen. Szerintem minden téren jó partner vagyok.
2021. febr. 4. 13:51
 15/31 anonim ***** válasza:
61%
Én csak dugnám magamat. Komolyra normális lányt keresnék.
2021. febr. 4. 13:55
 16/31 anonim ***** válasza:
81%
Jó sokáig csajszi van itt, aki nincs megelégedve magával 🙃🙂
2021. febr. 4. 14:37
 17/31 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy nem járnék valakivel, még mindig nem egyenlő azzal, hogy szarként bánnék vele. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
2021. febr. 4. 16:30
 18/31 anonim ***** válasza:
96%
Ide gyakorira csak az önbizalomhiányos lányok járnak ? :D Tinderre meg odaszorultak a bunkó kis p...csák ? :D
2021. febr. 4. 17:32
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
2021. febr. 4. 18:00
 20/31 anonim ***** válasza:
81%
Kövezzetek meg, de szerintem abból, hogy két ember különbözik, nem következik az, hogy egyik jobb, másik rosszabb. Én meg vagyok elégedve magammal, de nem járnék hozzám hasonlóval. Szeretem a tőlem különböző emberek társaságát. Se magamat, se őket nem tartom jobbnak, vagy rosszabbnak ezért egyszerűen mások vagyunk és ez így van jól szerintem.
2021. febr. 4. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!