Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha férfiak lennétek járnátok magatokkal?
Figyelt kérdés
Vagyis járnátok e azzal a nővel akik, és amilyenek most vagytok. Remélem értitek a kérdést.2021. febr. 4. 12:58
21/31 anonim válasza:
Meg sem dugnám magamat, járni pláne nem járnék saját magammal.
22/31 anonim válasza:
Nem, mert nagyon ronda vagyok.
Külsőt leszámítva viszont igen, mert a személyiségem sok szempontból ideális. Bár nem tudom, hogy csak azért, mert ronda vagyok, és emiatt tudatosan gyakorlom a szerénységet és az alázatot, mondhatni "megtanultam, hol a helyem" (elég önzetlen vagyok, empatikus, gondoskodó, mindig másokat helyezek magam elé stb.), vagy egyébként is sok a jó tulajdonságom :D
23/31 anonim válasza:
22- ilyet az itt lévő pasik szoktak mondani magukról XD
24/31 anonim válasza:
23
Persze, ismerem a típust, csak ők általában nem rondák, de legalább borzasztó a személyiségük, lényegében nőgyűlölő incelek "előnytelen külső és anyagiak hiánya okán mellőzött" szerepben tetszelegve.
25/31 anonim válasza:
És mégis mivel nem vagy elégedett magadon?
26/31 anonim válasza:
25
Ez nem elégedettség vagy elégedetlenség kérdése. Objektíven ronda az arcom, és a testalkatom sem a legszerencsésebb.
27/31 anonim válasza:
22 vagyok megint... szóval ha gondolod , küldj egy képet aztán megmondom , hogy igazad van e vagy tévedsz , ha valakinek szintúgy kell vélemény, akkor állok rendelkezésre. (általában képet csak kérni szoktak itt az emberek, válaszolni nem, de én válaszolok is )
29/31 anonim válasza:
Igen. Jó vagyok a konyhában, az ágyban, érdekes vagyok és hüséges.
30/31 A kérdező kommentje:
#26 Én is kíváncsi lennék arra az állítólagos "ronda" arcodra. Biztos nem vagy annyira csúnya, bár végül is nem tudhatom. Esetleg mondták már?
2021. febr. 4. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!