Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lennétek ilyenek magatokkal, lányok? Miért nem fogadja el a testét a barátnőm?
Mondd neki nagyon sokat, hogy milyen szép; bár amit leírtál az alapján úgy értelmezem, hogy sokat mondod neki. Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok, én is nagynak találom a hasamat, pedig nekem is mondja mindig barátom hogy nagyon jól nézek ki, és örül hogy pufi vagyok mert van rajtam mit fogni.:D De én a hasam miatt edzeni kezdtem hasra, meg fenékre is hogy ha lefogyok akkor az ne "tűnjön el". Ezt mondhatnád neki esetleg, hogy ha ennyire zavarja akkor kezdjen el edzeni egy kicsit.
Egyébként tényleg nagyon nehéz egy lánynak elfogadnia a testét. Amivel most én próbálkozok, az az, hogy megértsem, hogy aki igazán szeret az így fog elfogadni (és ez így is történik, ahogy azt az előbb is mondtam :D ). Illetve leginkább már csak magasderekú nadrágokat hordok, amik ugye eltakarják a hasat valamennyire, szóval a mindennapokra ez is megoldás lehet neki.:)
Remélem tudtam segíteni, ha szeretnél, írj nyugodtan!
18/L
Akkor te olyan vagy, mint az én párom.... :)
Tapasztalatból mondom, bármennyiszer is mondod el neki, hogy milyen szép, és tökéletes “nem fogja elhinni”. Melyen belül tuti, hogy nagyon jól esik neki, főleg, ha szívből mondod.
Ezzel én is így voltam.. lefogytam 52 kilóra, ehhez 170 cm vagyok. Csont sovány lettem, és rájöttem, hogy hiába értem el végre az álom súlyt.. mindenki szerint csúnyán vékony lettem. Szóval megtanultam/tanulom lassan elfogadni magam, és masra figyelni, mint hogy szép-e a hasam, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!