Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ezek után feledtam a társkeresést?

Figyelt kérdés

20-21 éves koromig még volt bennem remény. Leginkább csak neten mert előben nincs lehetőségem meg nem vagyok jó a beszélgetésben. De még egy egy lánnyal sem jött össze irogatás, pedig évekig próbálkoztam. Sok olyanról tudok akik neten ismerték meg egymást pár hónapon belül. Nekem nincs szerencsém.

Most 25 vagyok de már pár éve teljesen faladtam, bele fáradtam hogy nekem semmi nem jön össze. Sosem volt még barátnőm.

2022. júl. 22. 06:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%
Én meg azon fáradok, hogy ne udvaroljanak a nők..., mi a titkod, meséld már el!
2022. júl. 22. 12:17
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem egyáltalán nem normális
2022. júl. 22. 13:11
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Ami nem megy azt nem szabad erőltetni. Xard le és élj egyedül boldogan. :)
2022. júl. 22. 13:47
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Hogy lepontoztatok amiert azt mertem irni, hogy hozzon ossze maganak valami elfogadhato fizikumot lol. Elhiszem, hogy az itteni kanape harcosoknak ez elkepzelhetetlen, de ez egy jol mukodo recept a sikerhez.
2022. júl. 22. 14:10
 15/18 anonim ***** válasza:
22%

14

Írd még hozzá, hogy vegyen egy bmw-t is:DDD

2022. júl. 22. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: Inkabb azt kellett volna irnom, hogy gyurjon a magas koleszterinre :(
2022. júl. 22. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, fontos, hogy minden nsp gyúrjál tésztát, nőjjél magasra, ha eddig nem sikerült és vegyél egy babetta-t, ha már anyáddal élsz, hogy mégis elég kemény legyél. :))
2022. júl. 23. 00:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem játszd el, hogy te vagy Fülöp herceg és állítsd tornasorba a lányokat. Amelyik ellenkezik azt küld a várbörtönbe picit gondolkodni.
2022. júl. 23. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!