Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ezek után feledtam a társkeresést?

Figyelt kérdés

20-21 éves koromig még volt bennem remény. Leginkább csak neten mert előben nincs lehetőségem meg nem vagyok jó a beszélgetésben. De még egy egy lánnyal sem jött össze irogatás, pedig évekig próbálkoztam. Sok olyanról tudok akik neten ismerték meg egymást pár hónapon belül. Nekem nincs szerencsém.

Most 25 vagyok de már pár éve teljesen faladtam, bele fáradtam hogy nekem semmi nem jön össze. Sosem volt még barátnőm.

2022. júl. 22. 06:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2022. júl. 22. 06:36
 2/18 anonim ***** válasza:
7%
Arra nem gondoltál, hogy esetleg a fiukat kellene szeretned? Manapság ez már elfogadott dolog és nagyobb sikerélményed is lehetne.
2022. júl. 22. 06:47
 3/18 anonim ***** válasza:
12%
Tesizd ki a testedet annyira, hogy a David szoborra hasonlits, aztan nem lesz gondod. Szinte barmilyen lehet a szemelyiseged, ha csodaljak a testedet.
2022. júl. 22. 07:06
 4/18 anonim ***** válasza:
23%
Hogy nézel ki? Nem lehet hogy et a baj?
2022. júl. 22. 07:08
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha pár éve feladtad, akkor nem évekig probalkoztal, hanem 20-21 között.

Ha egy normális beszélgetés sem jött össze akkor lehet azzal van a baj, ahogy írsz.

2022. júl. 22. 07:27
 6/18 anonim ***** válasza:
64%
nem
2022. júl. 22. 07:30
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem jó a hozzá állásod.

Nem jött össze na és? Minden nem összejött dolog után sírni kellene?

NEM! Szedd össze magad és ne csak a neten ismerkedj.

Élőben is lehet. Ha valami nem jó, akkor abból is tanulsz.

Meg minél többet próbálkozol élőben, annál gyakorlottabb leszel.

Nem kell félni a lányoktól. Nem kell piedesztára emelni őket, mert p.ncujuk van.

Ugyanúgy esznek,isznak,wc-znek.

2022. júl. 22. 07:39
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem unod még, hogy ezt kiírod ide heti 3X? SENKIT nem érdekel a nyomorod.
2022. júl. 22. 07:40
 9/18 anonim ***** válasza:
47%
8: és ezzel nagyon nincs egyedül. Nagyon sok ember nem érdekel nagyon sok ember nyomora.
2022. júl. 22. 09:36
 10/18 anonim ***** válasza:
67%

"Leginkább csak neten mert előben nincs lehetőségem meg nem vagyok jó a beszélgetésben"

miből gondolod, hogy vadidegen nővel az első randin majd akkor tudsz jó benyomást kelteni?

Egyébként szépen leírtad mi a helyzet forrása: antiszociális vagy. Gondolom nyomod a számítógépes játékokat és lógsz facebookon egész nap. Ezek jó módjai az évek elpocsékolásának, aztán majd 30 fölött feleszmélsz, hogy elcsesztél 10 évet az életedből. Nem lenne az első ilyen eset, nem is az utolsó.

Szóval, mit is kéne most azonnal tenned? Keresni egy olyan társasági hobbit, ami tudod, hogy érdekel, sokáig csinálnád és sok embert vonz. Pl. erdei túrák, társasjáték klubbok. Járjál ilyen helyekre 1-2 évet és megtanulsz emberekkel kommunikálni, ismerkedni. Utána már lesznek lehetőségeid többre is.

2022. júl. 22. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!