Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekli bármi más a nőket a külsőn és a pénzen kívül?
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 21:06
11/18 anonim 

válasza:

Magasságot elfelejtetted kiemelni. 🤣
12/18 anonim 

válasza:

Tudod vannak olyan nők, akiknek nem a pénz a lényeg, hanem egy kor felett már az számít neki, hogy boldog tudjon lenni, s törödjenek ra, figyeljenek rá...
Hidd el van ilyen, tapasztalat..
Férfi vagyok nem kell privi.
13/18 anonim 

válasza:

Külső már annyira nem, elég a pénz is.
16/18 anonim 

válasza:

Igen, elég sokminden.
Csak te, és a hozzád hasonlóak semmi olyan értékkel nem rendelkeztek, amire szükség van, így ebbe a 2 dologba a legkönnyebb belekapaszkodnotok.
Olyanok vagytok, mint abban a viccben, "Apa, 1-est kaptam az iskolában, ez biztos azért van, mert én cigány vagyok."
Nyílván....
17/18 anonim 

válasza:

A világot két dolog hajtja: a pénz meg a punci. De ha jobban belegondolunk az első és minden ami ezzel jár, szinte kizárólag a második miatt szükséges.
18/18 anonim 

válasza:

Igen, engem pl. érdekelnek a művészetek, gasztronómia, kertészkedés, növénygondozás, fizika, történelem, társadalomtudományok, pszichológia, könyvek, stb.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!