Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálni ha még társaságom sincs?
A probléma az, hogy itt a nyár és nem tudok kihhez szólni.
Most ideiglenesen nincs munkám, majd ősztől lesz. Elterveztem, hogy lesz egy tök jó nyaram ehhez képest semmi.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kivéve a konditermet nem.
29 F
Hát.. Ahol tudsz csapódni másokhoz, oda kell menni. Ez általában a te korosztályodban a sport, nem kell kondinak lennie, lehet falmászóterem is(nemrég találtam egy tök jót a Mammutban), de mehetsz egyedül moziba, kajálni, vagy szólítgathatsz le nőket bárhol.. iratkozz be tanfolyamra, ott tanulsz is valami újat, és kapcsolatokat is építhetsz. Ha politizálsz, lépj be önkéntesnek a pártba.
Legyél önkéntes bárhol, ami érdekel, az ingyen munkaerő mindenhol jól jön:)
Találd ki, milyen közeg szimpatikus, kiknek a társaságára tartasz igényt, miben hiszel, mit gondolsz a világról és az alapján csatlakozz társasághoz a fent említett helyek egyikére, vagy akár társasjátékpartiba, vagy neten játék közben szerezhetsz embereket magad köré..
Én ezért léptem be 12 évesen egy migráns bandába. Aztán a sitten volt társaság, fizette az állam a kaját meg a lakhatást, zuhanyt, volt konditerem, Playstation/Xbox, stb.
Ja és a csajok szeretik a sitteseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!