Múlt héten pénteken megismertem egy új társaságot a bukott osztálytársam által, az osztállyal összevesztem. Mit tudok csinálni, hogy felfogják, hogy engem már csak az a társaság érdekel? (Többi lent)
Folyamatosan engem csesztetnek az osztályban, és péntek óta minden szünetben lerakom a cuccomat a másik teremben, és megyek a haverokhoz. Ma volt nagy balhé, mert mondtam neki, hogy cseszegetnek, hogy depis, antiszociális vagyok..
És ma reggel lejött 2 haverom, és lecseszte a 10 fiút, hogy szálljanak le rólam stb, és most meg azért cseszegetnek, mert szánalmas húzás volt tőlem, meg hogy az ilyen lökdösődés az szórakozás volt, meg egyéb ilyen indokok kerültek a tudtomra..
Hogyan állítsam le őket? Megverjem egyesével őket?
Nagyon is jól érzem magam a mostani társaságban, reggel-délután mindig tali van, és ők emberszámba is vesznek, nem mint a drágaságos osztályom..
Amikor 3-an voltunk a 10 ellen, akkor már kussban voltak.. Ez még általános suli, de a haverjaim mondhatni a legismertebb emberek, akik tök normálisak, jófejek, és nem viselkednek olyan gyerekes módon 8.-os létükre..
Napsugár óvoda, kiscsoport... ez a szint kb. amin vagy, nem pedig a nyolcadik. Egyébként bizonyára jó társaság lehet az, amit a bukott lúzer mutat be.
"Ez még általános suli, de a haverjaim mondhatni a legismertebb emberek, akik tök normálisak, jófejek, és nem viselkednek olyan gyerekes módon 8.-os létükre.."
Tehát ők a suli legnagyobb bunkói. Általánosban ugyanis mindig a legnagyobb idióta, hülyegyerek a legismertebb.
Nem bunkók egyáltalán..
Nagyon jól megvagyunk, sokat röhögünk, és nem piszkál senki se senkit..
És ha látnád hogy mit csinál minden szünetben az osztályom, akkor egyből megváltozna a véleményed..
Lehet hogy ők is buktak, de rohadtul jófejek, és semmi bajom nincs velük
Szinte mindenki ismerő őket, jóban vannak mindenkivel
És nem olyan volt beilleszkedni mint mondjuk egy új suliba, hanem odamentem, és 1-2 nap alatt tök hamar megismertek meg ilyenek..
És nem is az volt a kérdés hogy a haverjaimat ki tudja minél jobban lealacsonyítani, hanem hogy mit csináljak a nyomorék osztályommal?!
Én már majdnem verekedtem egy gyerekkel az osztályból még tavaly 7.-ben, mert az akkori barátnőmet k**vázta, és nem értette meg, hogy állítsa le magát..
Ők úgy kiszemelnek mindig egy embert, és piszkálják, és természetesen megint én vagyok a hibás az ő szavaikkal élve, mert hogy nem teszek azért, hogy ne legyek egy célpont..
Én újévkor meg is változtam, próbáltam beilleszkedni, de az is csak annyira sikerült, hogy egyre több emberrel vesztem össze a lányok közül. De most már az egész osztályt utálom. De amikor lent volt az öltözőben a két haverom, akkor már hazudoztak össze-vissza, hogy ők nem is mondtak ilyeneket, meg hogy megint csak hazudok
Szüleimnek meg egyebeknek sosem mondom el az ilyen problémáimat sem, csak annak az osztálytársamnak, aki úgy szint ki nem állhatja a többieket a gyereke viselkedésük miatt. Vele vagyok csak jóban, és csak vele beszélek meg ilyeneket, de persze nem vagyunk egymás lelki szemeteskukái.
Egyszer az egyik "fővezért" tényleg el fogom kapni, mert az egész után igaz, hogy egész nap hozzám se szóltak + nem is voltam a közelükben, és csak annyit láttam messziről, hogy néznek minket, hogy milyen jól érezzük magunkat
Én így 1 hét alatt nagyon megkedveltem azt a csapatot akikkel mostanában, és mostantól vagyok, mert tényleg, ők a legjobb haverok.. Senki sem cseszeget senkit, meg ilyenek..
És az egész osztályutálat 5.-ben kezdődött el, amikor a saját csoportomból kiraktak, olyan indokkal, hogy rohadjak meg..
És még az én hibám, hogy más emberekkel lógok
Nyilván ez kicsit meg is változtat, de jó irányba
A csajozás sem ment, kicsit magamba is zuhantam a nyomorékok miatt, de még mindig jó érzéssel tölt el az, hogy ott tényleg foglalkoznak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!