Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jön ez a téveszme?
Az átlagos nő és férfi is normál alakú. Ez az igazság.
Honnan jön az a baromság mikor átlag Jóska dagadt de azt hiszi ő átlagos, és ezért egy tényleg átlagos (vékony) nő illik hozzá? Az egész világon a ferfiak részéről a tarskeresi probléma ide vezethető vissza. Hogy elhízott vagy nagyon előnytelen arccal, alacsonysággal stb pasik nem értik meg hogy nem valóak a szebb,vékony nőkhöz.
#10:
Inkább neked kellene egy - definícióid szerint - “igazi nő”.😉
Én rendben vagyok a partneremmel. Arany ember.
Maradj már te 2 pipás kis incel.
Mi az talán magadra ismertél a kérdésben olvasottakban? Sértett embernél nincs rosszabb! 🤡😃
Tisztára mint a Teleshop reklám,mindenki tudja,hogy gagyi de csak azért is dobálják az ember képébe🤣🤣
Mellesleg "Jó bornak nem kell cégér"
"Az átlagos nő és férfi is normál alakú"
Köszönjük ezt a Bayer Zsolti színvonalú okfejtést így korán reggel :)
Nagyon szívesen! Tudtam hogy lesz akinek szüksége van rá.
Magyarországon sajnos már rég nem a vékony a normál. 60% fölött vannak az elhízott emberek és ebben a fiatalok is benne vannak: [link]
Tehát amikor pocakos Jóska átlagosnak gondolja magát, az is! Az már más kérdés, hogy ez az átlag nem kívánatos, egészségtelen. Továbbá a vékony CIlike sem átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!