Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, az a jó, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, az a jó, ha a pasi házias, mos, főz, takarít vagy inkább csak mértékkel és maradjanak meg a hagyományos szerepek, mert így nem lenne igazi férfi?

Figyelt kérdés

2022. júl. 20. 09:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jó.
2022. júl. 20. 16:02
 22/28 anonim ***** válasza:

Alapdolog.

A főzés egyedül, amit nem bízok rá (ennek is megvan az egyedi oka). Ezt úgy szoktuk, hogy a hámozás, vagdosás az ő feladata, az ízesítés, főzés az enyém.

2022. júl. 20. 17:08
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a férjem végez kb minden házimunkát. Ő otthonról dolgozik, 3-4 körül már minden nap készen van, én meg csak 7-re érek haza. Így hétköznap mindent megcsinál, főzés, bevásárlás, mosás, takarítás. Mire hazaérek már mindig vacsorával vár. Én hétvégén szoktam főzni, plusz hétvégén én is szoktam takarítani.

Egyébként nem hogy csökkent a szememben pont ellenkezőleg, ettől lesz igazi férfi! Érzem hogy fontos vagyok neki, azért csinálja meg a házimunkát hogy este több időt tölthessünk együtt.

2022. júl. 22. 23:46
 24/28 anonim ***** válasza:
Én is hómoffiszban dolgozom, de valahogy nem érek rá napközben főzni, mosni, takarítani, bevásárolni.
2022. júl. 23. 00:03
 25/28 anonim ***** válasza:
ja, és bocsi, de nem hiszem el, hogy home office-ban minden nap ennyi házimunkát tud végezni. Mit csinál? Mennyire fizetik ezt a rengeteg lógást?
2022. júl. 23. 00:04
 26/28 anonim ***** válasza:
25: nem én vagyok a válaszoló, de írta, hogy a férje 3-4 körül már végez, ő 7-re ér haza. Akárhogy nézem, az napi 3-4 óra. Mit nem értesz? Ennyi idő alatt ki nem tud összedobni valami kaját, elindítani egy mosást, mosogatást, meg felporszívózni mondjuk? A feléből megvan.
2022. júl. 23. 11:09
 27/28 anonim ***** válasza:

23-as vagyok.

"Én is hómoffiszban dolgozom, de valahogy nem érek rá napközben főzni, mosni, takarítani, bevásárolni."

Nem is napközben kell, hanem munka után (vagy előtte). Persze ebédszünetben is meg lehet csinálni ezt-azt. Home office esetén plusz 2-2.5 órád van naponta.

"ja, és bocsi, de nem hiszem el, hogy home office-ban minden nap ennyi házimunkát tud végezni. Mit csinál? Mennyire fizetik ezt a rengeteg lógást?"

Informatikus, szóval jól fizetik. Képzeld, vannak olyan helyek, ahol nem azért fizetnek, hogy ott ülsz egy székben (és nem csinálsz semmit), hanem az elvégzett munkáért fizetnek. Ha az a munka kész van délután 2-kor, akkor mindenki boldog.

Cserébe persze ha elcsúszik vagy olyan a helyzet, akkor késő estig dolgozik. De ez viszonylag ritka.

De ő egyébként kb 8-kor kezd és 4-kor végez, tart egy minimális ebédszünetet, de az irodában kávézgató, trécselő emberekkel ellentétben köze nincs a lógáshoz, sokkal többet dolgozik mint akik bejárnak.

4-től 7-ig még van ideje házimunkára és még futni is el tud menni. Vagy épp bevásárolni, de azt se kell mindennap. Azért egy lakásban nincs végtelen számú házimunka (és persze mindeki odafigyel hogy ne csináljon nagy kupit). Főzni se kell mindennap, kb minden másnap szokott.

2022. júl. 31. 18:45
 28/28 anonim ***** válasza:
"inkább csak mértékkel" - Ne akard vissafogni, örülj, hogy felelősségteljes ember, aki részt akar venni a saját és a családja életében. Ez igenis férfias.
2022. aug. 1. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!